Megan Markl i princ Hari konačno su krstili ćerkicu Lilibet Dajanu. Svečanost se odvila u strogoj tajnosti, te su samo najbliži ljudi znali za to, a samoj svečanosti prisustvovalo je svega dvadesetak najbližih prijatelja i porodice, uključujući milijardera Tajlera Perija, koji je Lilibetin kum.

Megan i Hari organizovali su anglikansku ceremoniju u svojoj vilu u Montesitu, piše Daily Mail. Nakon što je devojčicu krstio anglikanski biskup Los Anđelesa, gosti i članovi Meganine porodice, ukljujući majku Doriju Ragland, plesali su uz plejlistu pesama sa Harijevog i Meganinog venčanja, tvrdi izvor, što su kasnije i potvrdili predstavnici za štampu Saseksovih.

Bio je prisutan i gospel hor, koji je izveo pesme Oh, Happy Day i This Little Light of Mine, koje su, takođe, pevane na svadbi ovog para.

Nažalost, svečanosti nije prisustvovao niko iz kraljevske porodice iako su uredno dobili pozivnice. Čarls je umesto krštenja unuke zakazao sastanak s guvernerom Zapadne Australije i njegovom suprugom u Bakingemskoj palati, pišu britanski mediji.

Niko od kraljevske porodice nije se pojavio na krštenju Lilibet.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Njegova supruga nije bila prisutna jer je oplakivala smrt svog zeta Sajmona Eliota, koji je preminuo pre nekoliko dana. Nije poznato koji izgovor su dali Kejt Midlton i princ Vilijam, Harijev brat, ali je svakako tužno da cenu očevog dugog jezika plaća Lilibet koja nizašta nije kriva, te da se i na taj način pravi jaz između dece.

Ostaje samo da vidimo da li će se odnos zaraćene braće popraviti u godinama koje slede, te će Arči i Lilibet ipak imati prisniji odnos sa Vilijamovom decom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!