Novi dan, nove loše vesti za Harija i Megan. Naime, kako piše "The Sun", kralj Čarls izbacio ih je iz kuće na imanju Frogmor, koje im je svojevremeno dala kraljica nakon venčanja, a u velelepnu vilu možda će se useliti ozloglašeni princ Endrju.

Nakon iznenadne odluke, par pokušava što pre da prebaci svoje stvari u SAD, a zbog novonastale situacije, upitno je i njihovo pojavljivanje na Čarlsovom krunisanju u maju. 

Princ Hari i Megan moraju da se isele sa Frogmor imanja.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ovo je sigurno kraj za Harija i Megan u Velikoj Britaniji", rekao je insajder za Sun.

Kako piše "The Sun", celokupan proces iseljenja počeo je malo nakon što su Harijevi memoari "Spare" ugledali svetlost dana. Iako kraljevska porodica u javnosti nije reagovala na bilo kakve navode iz knjige, čini se da su su ih optužbe ipak poremetile.

Dovoljno da Bakingemska palata izda i zvanično saopštenje, a ključevi su ponuđeni Endrjuu koji se ne slaže sa odlukom svog brata. Na ovaj način, prema mišljenju javnosti, Megan i Hari su svrstani u isti koš sa princem koji je optužen za pedofiliju.

Endru se ne slaže da živi u kući koju je kraljica poklonila Megan i Hariju.
Shutterstock 

Zanimljivo je da, iako su imanje u Frogmoru dobili na poklon od pokojne kraljice Elizabete, nakon što su se odrekli titula, i prešli u SAD, morali su da vrate i deo novca koji su uzeli od kraljevske porodice kako bi kuću uredili u svom stilu, za šta je potrošeno ukupno oko 2,4 miliona funti, a tu su proveli samo 6 meseci, nakon čega su počeli problemi koji su i doveli da se odsele iz Britanije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!