Tokom poslednjih par godina, Megan Markl i princ Hari unosnim ugovorima uspeli su da zarade stotine miliona dolara. Međutim, priča na početku nije bila ni izbliza takva. Naime, prema rečima Toma Bouvera, autora hit knjige "Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors" opisao je vojvotkinju od Saseksa i bivšu glumicu Megan Markl, kao ženu opsednutu novcem u novom intervjuu za britanski dnevni list Daily Mail.

- Bila je veoma iznenađena i razočarana kada je shvatila da princ Hari nije neki superbogataš - tvrdi Bouer.

Megan Markl na sve načine pokušava da sada živi na viskoj nozi.
Profimedia Umesto da obavljaju dužnosti članova kraljevske porodice, njih dvoje su se odlučili za moderno novinarstvo

 - Mislila je da će on imati stotine miliona, ako ne i milijarde dolara. Zato sada pokušava da to nadoknadi na sve moguće načine.

Inače, Bouer je autor bestselera o mnogim poznatim Britancima, napisao je i jednu od najčitanijih biografija kralja, odnosno princa Čarlsa, a na listama bestselera našla se i pomenuta knjiga o Saseksima. Često ga pozivaju da komentariše dešavanja u britanskoj kraljevskoj porodici u raznim medijima, kako u Velikoj Britaniji, tako i u SAD.

On je sada rekao da par nije mogao da priušti svoj trenutni način života dok su bili deo kraljevske porodice.

Megan Markl se nije dopadalo to što Hari nije milioner.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Ona želi da se vozi u velikim Kadilacima i privatnim avionima kada to poželi - rekao je pisac.

- A morala je da pita i moli za takve stvari, dodao je.

Megan Markl mislila je da Hari ima više novca.
WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Godine 2021. Forbes je procenio neto vrednost Harija i Megan na veoma skromnih 10 miliona dolara, uključujući ostatke Harijevog  nasledstva od njegove pokojne majke, princeze Dajane, a taj novac je par uložio u kupovinu vile u Montesitu u Kaliforniji.

Oni su, kada su napustili kraljevske dužnosti i preselili se u SAD 2020. godine, prestali da dobijaju novac iz blagajni britanske krune, a takođe su morali da vrate deo novca uložen u preuređenje kuće Frogmore koju su dobili od kraljice Elizabete kada su se venčali i gde borave tokom retkih poseta Harijevoj domovini.

Megan Markl i Hari morali su da vrate deo novca koji su potrošili za preuređenje kuće.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Par je osnovao Archewell Productions, kompaniju za proizvodnju "programa koji informišu, uticajni su i nadahnjuju". A kompanija je potpisala višegodišnji produkcijski ugovor s Netflixom koji se procenjuje između 100 i 150 miliona dolara. A za svoju biografiju ‘Spare‘, Hari je unaprd dobio 20 miliona dolara. Koliko će još zaraditi, s obzirom na to da je knjiga ogroman hit, nije poznato. Prema razlilčitim procenama, par je danas težak između 40 i 60 miliona dolara.

Princ Hari dobio je unapred pare za biografiju.
Youtube 

U istom intervjuu za Daily Mail, Bauer je rekao da bi Hari i Megan svojom pojavom mogli da "unište" krunisanje kralja Čarlsa III. koje će se održati 6. maja. Kako sada stoji, očekuje se da će par dobiti pozivnicu za svečanost uprkos tome što je Hari u memoarima izneo prljavi veš porodice, kao i sve što su on i njegova supruga rekli u raznim intervjuima, kao u Netfliksovoj dokumentarnoj seriji "Hari i Megan".

Princ Hari i Megan izneli su mnogo prljavog veša o kraljevskoj porodici.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ali, kako smatra Bouer, a to misle i mnogi Britanci, samim dolaskom, par koji nikada nije bio niže na listama popularnosti u toj zemlji, mogao bi da baci senku na Čarlsovo slavlje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!