Sinoćno pojavljivanjeMegan Markl i princa Harija naRipple of Hope dodeli nagrada za borbu protiv rasizma "zapalilo" je mreže. Par je od samog starta bio "trn u oku" mnogima, najpre zbog izdanja Marklove koja je, kako mnogi misle, navodno sasvim slučajno izabrala haljinu kakvu je malo pre toga nosila Kejt Midlton.

"Gotovo kao da kaže: sve što Kejt uradi, ja umem mnogo bolje", glasio je jedan od negativnih komentara. Međutim, iako su dobili nagradu u kenedi centru u Njujorku, dok su ulazili u dvoranu sačekali su ih okupljeni novinari koji se nisu libili da postave pitanja koja, sasvim sigurno, nisu po volji princu. 

Zapravo, jedan snimak izazvao je bum na mrežama nakon što je jedan od okupljenih postavio pitanje koje ga je "ubolo pravo u centar", kako kažu ljudi. Naime, još dok su se provlačili kroz okupljenu masu moglo se čuti u pozadini: "Imaš li poruku za porodicu, Hari? Da li misliš da povređuješ porodicu, Hari?". A onda, bum! Pravo u centar: "Da li ti je novac važniji od porodice?".

U više nego neprijatnoj situaciji, Hari se samo smeškao iako je jasno da je hteo da se pojede od muke i prozborio: "Toliko pitanja..." Megan se samo kiselo smeškala. 

princ hari našao se na udaru novinara koji su mu postavljali neprijatna pitanja.
Youtube 

Kada je reč o samoj nagradi, dobitnik Puliceroovg priznanja i biograf Džozefa Kenedija, oca Roberta Kenedija, rekao je da je odluka da se nagrade Megan i hari između "smešnog i iočigledno smešnog" poteza.

Inače, nagradu su dobili samo dan pre prikazivanja prve epizode dokumentarca koji su snimali za Netflix i za koji su navodno dobili oko 100 miliona dolara.

princ hari i megan makl navodno nisu zaslužili nagradu.
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Inače, dokumentarac se još nije ni prikazao, a već su u samom startu otkrivene lažikoje su korišćene u određenim kadrovima. Tako, primera radi, u jednom trenutku Hari beži od paparaca "strahujući da će doživeti istu sudbinu kao njegova majka", da bi se ispostavilo da to nisu bili paparaci već fotografi na premijeri "Harija Potera". 

Takođe, u novom trejleru prikazuje se grupa fotografa koji žure ka betonskoj zgradi koja se jasno može identifikovati kao Prekršajni sud Kroulija, gde se bivši glamur model Kejti Prajs pojavila prošlog decembra zbog optužbe za vožnju u alkoholisanom stanju, navodi Daily Mail. 

Drugi deo snimka prikazuje fotografe kako se skupljaju oko automobila dok Megan. Zatim se prekida taj deo, ali umesto da se vidi da su Saseksi proganjani, na snimku je zapravo gospodin Koen, Trampov bivši lični advokat, koji napušta svoj stan u Njujorku 2019. da bi odslužio zatvorsku kaznu zbog finansijskih zločina, kršenja finansiranja kampanje i laži iznetih u Kongresu.

Novinar Robert Džobson i nije jedini, objavio je na Tviteru fotografiju Megan i Harija u službenoj poseti Africi pre nekoliko godina. Kako on tvrdi, poznati par dozvolio je fotografisanje na ovom mestu i u ovom momentu, ali se slika pojavljuje u trejleru kao primer pritiska medija kojem su bili izloženi.

Nema sumnje da su na svojim "plećima" i te kako osetili ružnu stranu slave, ali ostaje da sačekamo taj 8. decembar i čujemo, kako Hari kaže "njihovu istinu koju samo oni znaju".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!