Princ Hari vratio se u Veliku Britaniju bez da je to iko znao, ali razlog nije bilo nikakvo porodično okupljanje niti "peglanje" problema iz prošlosti. Njegova iznenadna poseta imala je veze sa predstojećim suđenjem sa novinama Daily Mail zbog navodnog pokušaja prisluškivanja telefona, ali i drugih pokušaja povrede privatnosti.

Princ Hari pojavio se na suđenju.
TS / Goff Photos / Profimedia 

Hari je podneo tužbu protiv Associated Newspapers-a zajedno s drugim poznatim osobama, među kojima su bili i pevač Elton Džon i njegov suprug, inače suprug i reditelj Dejvid Furniš, kao i glumice Elizabet Harli i Sejdi Frost.

Oni su doduše još u oktobru najavili tužbu zbog zloupotrebe privatnih informacija, a od svih njih Hari je sada bio najbolje raspoložen, i ponašao se kao da su svi "samo njega čekali", iako mu situacija na drugoj strani ne ide na ruku.

Tako nije poznato gde je odseo s obzirom da mu je otac oduzeo rezidenciju Frogmore Cottage koju mu je dala pokojna kraljica Elizabeta nakon venčanja sa Megan. Takođe, Hari se neće videti sa ocem, ali ni sa bratom nakon niza gadosti koje je izneo o njihovoj porodici u svojoj knjizi "Spare".

Britanski mediji pišu da je posebno loša situacija između Vilijama i Harija koji, od kako se pojavila biografija, uopšte više nisu u kontaktu. Sa druge strane, kralj Čarls je navodno svom "lajavom sinu" poručio da je "zauzet i da ima posla", čime su šanse da će se videti svedene na minimum, a da li će se situacija promeniti u narednih par dana ostaje da vidimo, iako za sada nije poznato koliko princ Hari uopšte i ostaje u Britaniji.

Čarls ne želi da vidi sina.
Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!