Brak Kejt Midlton i princa Vilijama godinama važi za jedan od najskladnijih, iako im sam početak veze nije bio baš najsjajniji. Ljudi i dalje pamte njihov raskid, kada je Vilijam jednostavno odlučio nakon sugestija oca i bake, da se ne pojavi na proslavi Nove godine u porodičnom domu Midltonovih, što je Kejt slomilo srce. 

vilijam i kejt na dan veridbe
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

No, kada je Kejt nastavila dalje i prihvatila udvaranje drugih muškaraca, Vilijam joj je brže-bolje doleteo nazad. Od tog trenutka, njihov odnos je išao samo uzlaznom putanjom, ili se barem tako činilo. 

Kejt je veoma brzo postala miljenica naroda, baš kao što je to nekad bio slučaj i sa Dajanom, a gde god da se pojavila plenila je pažnjom. No, oštrom oku posmatrača nije promaklo i da to znači da je Vilijam, budući kralj, ostao u njenoj senci. 

Kejt Midlton pleni pažnjom.
Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Čini se da to ponekad zna da mu zasmeta, a stručnjaci, koji prate njihov život tvrde da je Vilijam ljubomoran na svoju suprugu i to ne samo na njenu popularnost, već i na to kako je posmatraju drugi muškarci.

Vilijamu smeta što je Kejt u centru pažnje.
Neil Warner / Splash / Profimedia 

Kejt Midlton je zbog toga morala da delimično promeni svoj način odevanja, ali i ponašanja. Za razliku od pre desetak godina Kejt je sada dosta drugačija, diskretnija i tiša, jer je, navodno, princ Vilijam to zahtevao od nje.

Kejt Midlton je morala da promeni stil oblačenja.
Hyde News and Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ako je ovo istina, slobodno se može reći da se se istorija ponavlja, jer je i njegov otac, kralj Čarls III, bio ljubomoran na ledi Dajanu.

Ketrin Bouls, rođaka pokojne kraljice Elizabete II, dala je do znanja pre nekoliko godina da je tadašnji princ Čarls zavideo Dajani što je sva pažnja bila usmerena na nju, piše Glossy.

Čarls ima problem što je Dajana u prvom planu.
Royalty / Rainbird / Profimedia 

Prema istorijskim dokumentima, budući monarh Velike Britanije nije mogao da podnese činjenicu da je Lejdi Di u centru pažnje.

Dajana se transformisala u veoma elegantnu plavu lepoticu. Posetili su Vels i to je bio prvi trenutak kada je princ Čarls rekao sebi: "Došli su da vide moju ženu, nisu došli da vide mene."

Godine su prolazile i Čarls i Dajana su dobili decu, a kako je vreme prolazilo budući kralj je osećao da sve više i više pada u senku svoje lepe i harizmatične žene.

Tada je autor neovlašćene biografije princa Čarlsa prokomentarisao da je sledeći monarh postao ljubomoran na Kejtinu porodicu jer se osećao otuđenim od svojih unuka i zato je odlučio da Božić provede sa porodicom Midlton, a ne sa kraljevskom porodicom.

Engleska štampa je sugerisala da je Kejt Midlton promenila imidž tako da sada nosi veoma jednostavna odela i bluze, na šta nije navikla, a navodno je posledica ljubomore princa Vilijama.

Da li je to istina ili ne ostaje nam da vidimo, ali ono što je definitivno, jeste činjenica da je Kejt dosta promenila svoj stil oblačenja od pre desetak godina.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia Modna izdanja vojvotkinje od Kembridža

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!