Penzionisani teniser Rodžer Federer i Kejt Midlton sedeli su zajedno u loži na Vimbldonu, a njihov susret, kao i ponašanje tokom istog postali su glavna tema javnosti. Princeza i teniser nisu mogli da prestanu da se smeju jedno drugome, dok je njegova supruga Mirka sve vreme nevešto pokušavala da se ubaci u razgovor.

profimedia-0787181609.jpg
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Federer nije mogao da sakrije osmeh dok je Kejt pričala, dok je za to vreme Miroslava u više navrata sedela loše raspoložena i zamišljenog lica. 

profimedia-0787125559.jpg
Melanie Jeusette/Panoramic/Profimedia 

Inače, Federer i Midlton nedavno su stali "na crtu", malo pred početak Vimbldona. Oni su želeli da skrenu pažnju na rad devojčica i dečaka odnosno oba pola tokom turnira. Kejt je to naglasila na početku, a slavnom Švajcarcu, čim su se sreli, s osmehom rekla: "Rodžere, lepo je videti te ponovo".

Zanimljivo je da je meč odigran na terenu gde je Federer pre više godina osvojio prvu titulu na Vimdlbonu, a danas ima 20 pehara sa ovog turnira. On je pohvalio tenisko umeće ali i formu lepe princeze, a fotografije i snimci su brzinom svetlosti preplavile mreže.

Rodžer nije skrivao osmeh dok je igrao sa Kejt, deleći joj savete. "Svi saveti o mom servisu bili bi od velike pomoći", istakla je, na šta je slavni Švajcarac dodao: "Servis je dobar".

Bilo je jasno da je Rodžeru vreme sa princezom veoma prijalo, iako je poznato da ih godinama vezuje lepo prijateljstvo, a Kejt je godinama bila na njegovim mečevima na Vimbldonu, te mu je čak često i uručivala nagrade, a da ne govorimo da je zbog njega prekršila i kraljevski protokol kada mu je 2017. čestitala na osvojenom turniru. 

Bilo je jasno da se dvojac baš zabavlja, a na mrežama, očekivano, bilo je i komentara da Federera dugo nisu videli ovako raspoloženog. Kao uzrok navodili su upravo njegovu suprugu Miroslavu, Mirku Federer, koja je, prema mišljenju mnogih, i zadužena za njegov uspeh.

Rodžer Federer -0787239843.jpg
Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

U isti mah, od kako se teniser penzionisao, Mirka na sve načine pokušava da se vrati u društvene tokove, te su redovni gosti na revijama i velikim događajima poput Met gale. Međutim, njeni pokušaji često su veoma loše ocenjeni, zbog čega se često moglo pročitati da "kopira Kejt, ali da nikad neće biti ona".

Mirka federer kopira Kejt.
USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia 

Govorilo se i da je Mirka ta koja drži glavnu reč u porodici, te da teniser i dan-danas od nje drhti, a da li u tim pričama ima istine znaju samo oni.

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!