Kejt Midlton pasionirana je zaljubljenica u tenis, a poznato je da retko propušta mečeve na Vimbldonu gde je rado viđen gost. Sada je omiljena princeza stala "na crtu" Rodžeru Federeru, a za to je imala poseban razlog. 

Rodžer Federer i Kejt Midlton igrali su meč na Vimbldonu.
Thomas LOVELOCK / AFP / Profimedia 

Naime, Kejt i proslavljeni teniser na trećem terenu Vimbldona odigrali su teniski meč, u susret turniru u Londonu koji se održava od trećeg do 16. jula. Oni su želeli da skrenu pažnju na rad devojčica i dečaka odnosno oba pola tokom turnira. Kejt je to naglasila na početku, a slavnom Švajcarcu, čim su se sreli, s osmehom rekla: "Rodžere, lepo je videti te ponovo".

Zanimljivo je da je meč odigran na terenu gde je Federer pre više godina osvojio prvu titulu na Vimdlbonu, a danas ima 20 pehara sa ovog turnira. On je pohvalio tenisko umeće ali i formu lepe princeze, a fotografije i snimci su brzinom svetlosti preplavile mreže. 

Rodžer nije skrivao osmeh dok je igrao sa Kejt, deleći joj savete. "Svi saveti o mom servisu bili bi od velike pomoći", istakla je, na šta je slavni Švajcarac dodao: "Servis je dobar".

Bilo je jasno da je Rodžeru vreme sa princezom veoma prijalo, iako je poznato da ih godinama vezuje lepo prijateljstvo, a Kejt je godinama bila na njegovim mečevima na Vimbldonu, te mu je čak često i uručivala nagrade. 

Bilo je jasno da se dvojac baš zabavlja, a na mrežama, očekivano, bilo je i komentara da Federera dugo nisu videli ovako raspoloženog. Kao uzrok navodili su upravo njegovu suprugu Miroslavu, Mirku Federer, koja je, prema mišljenju mnogih, i zadužena za njegov uspeh. 

Mnogi misle da se Rodžer ne smeje nikad zbog Mirke.
USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia 

U isti mah, od kako se teniser penzionisao, Mirka na sve načine pokušava da se vrati u društvene tokove, te su redovni gosti na revijama i velikim događajima poput Met gale. Međutim, njeni pokušaji često su veoma loše ocenjeni, zbog čega se često moglo pročitati da "kopira Kejt, ali da nikad neće biti ona". 

Mnogi kažu da Mirka kopira Kejt.
RINDOFF-BORDE / Bestimage / Profimedia 

U isti mah, govorilo se i da je Mirka ta koja drži glavnu reč u porodici, te da teniser i dan-danas od nje drhti, a da li u tim pričama ima istine znaju samo oni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!