Svet ne prestaje da bruji zbog odnosa princa Vilijama i navodne ljubavnice markize od Čolmodeleja, i bivše manekenke Sare Rouz Hanberi. Navodno, ono su u vezi već duži vremenski period, a njihov odnos otpočeo je još kada je Kejt bila trudna po treći put.

Kejt Midlton i princ Vilijam imaju krizu u vezi.
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Iako kraljevska porodica nema običaj da se oglašava povodom ovakvih stvari, s obzirom da se situacija otrgla kontroli, Vilijam se oglasio i zapretio tužbama svima koji su iznosili, kako kaže neistine. 

Kejt Midlton sumnjala je da su Rouz i Vilijam u vezi.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Tada su priče uminule, sve do nedavno, nakon što su Vilijam i Rouz navodno zajedno proslavili Dan zaljubljenih, a on joj poklonio skupocenu ogrlicu. Kako izvor tvrdi, odnosi između Vilijama i Kejt nisu idealni, iako su u javnosti predstavljali drugačije. 

Rouz Hanburi navodno je proslavila dan zaljubljenih sa Vilijamom.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Nažalost, ovo nije prvi put da je odnos Kejt i Vilijama u krizi. Poznato je da su davne 2007. godine raskinuli na nekoliko meseci, a tek se nedavno saznao pravi razlog.

Naime, iako su Kejt i Vilijam imali neke probleme u vezi, ponajviše zbog njegovih neverstava, kako se tada pisalo, a preko kojih je ona prelazila, ništa joj nije tako slomilo srce kao odluka da Novu godinu ne proslavi sa njom.

Tada je trebalo da dođe na svečanu večeru sa njom i njenim roditeljima koji su rezervisali vilu u selu u Škotskoj, ali je Vilijam iznenada promenio planove. Iako su tada bili već tri godine u vezi, princ je razgovarao sa svojim ocem i bakom, koji su ga savetovali da ne žuri u vezi sa Kejt.

Zbog svega je doneo odluku da se ne pojavi i "ispali" je pred porodicom. Midlton je bila slomljena i doček je provela u suzama, da bi malo nakon toga i raskinuli.

Princ Vilijam poslušao je Elizabetu po pitanju Kejt.
Glyn Kirk-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, čini se da je ljubav bila jača, te su se krajem 2007. godine pomirili i nastavili gde su stali, a 3 godine kasnije su se i verili. Godinu dana kasnije usledilo je venčanje koje je pratilo čak 160 milina ljudi širom sveta.

U svom braku su dobili i troje dece, a otkako su se ostvarili kao roditelji, njihova veza postala je nikad jača. 

Ostaje da vidimo da li se "istorija ponavlja", odnosno, ukoliko im je brak na ispitu, da li će uspeti da prevaziđu sve.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!