Kejt Midlton i princ Vilijam danas su jedan od najskladnijih parova, ali nje tajna da u prošlosti nije išlo sve tako glatko. Poznato je da su davne 2007. godine raskinuli na nekoliko meseci, a tek se nedavno saznao pravi razlog. 

Naime, iako su Kejt i Vilijam imali neke probleme u vezi, ponajviše zbog njegovih neverstava, kako se tada pisalo, a preko kojih je ona prelazila, ništa joj nije tako slomilo srce kao odluka da Novu godinu ne proslavi sa njom.

Tada je trebalo da dođe na svečanu večeru u dom njenih roditelja, ali je Vilijam iznenada promenio planove. Iako su tada bili već tri godine u vezi, princ je razgovarao sa svojim ocem i bakom, koji su ga savetovali da ne žuri u vezi sa Kejt.

Vilijama su baka i otac savetovali da ne žuri u vezi sa kejt.
Glyn Kirk-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zbog svega je doneo odluku da se ne pojavi i "ispali" je pred porodicom. Midlton je bila slomljena i doček je provela u suzama, da bi malo nakon toga i raskinuli.

Ipak, čini se da je ljubav bila jača, te su se krajem 2007. godine pomirili i nastavili gde su stali, a 3 godine kasnije su se i verili. Godinu dana kasnije usledilo je venčanje koje je pratilo čak 160 milina ljudi širom sveta. 

kejt Midlton i princ Vilijam uozbiljili su se od kako su dobili decu.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

U svom braku su dobili i troje dece, a otkako su se ostvarili kao roditelji, njihova veza postala je nikad jača. Inače, zanimljivo je i da su se nedavno pojavile fotografije koje dokazuju da nije samo Vilijam "ludovao" u njihovoj vezi. 

Tako se videlo i da je vojvotkinja volela dobar provod, te da nije propuštala žurke, ali danas su ti dani daleko iza nje. 

Kejt Midlton volela je da luduje u prošlosti.
David Abiaw / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!