53 godine mlađa devojka Al Paćina, Nur Alfalah osvrnula se na svoj život i odnos sa glumcem, kao i na trudnoću u novom izdanju Vogue Arabia. Ona je tek sada otkrila da je zbog trudnoće riskirala život, s obzirom da joj je dijagnostifikovan HELLP sindom koji izaziva povišene enzime jetre, a koji mogu dovesti do napada prema Medline Plus.

"Kada se sada osvrnem na to, volela bih da sam više uživala u trudnoći", rekla je ona tokom intervjua. Prisetila se da je bila prikačena na infuzije sa magnezijumom, kao i da nije mogla da bude sama sa svojom bebom u slučaju da dobije napad. 

Uprkos problemima, ističe da je roditeljstvo sa Paćinom (83) bilo je veće nego što je Alfalah "ikad mogla da zamisli".

"Roman je upravo bio najveći Božji dar, hiljadu puta bolji od onoga što sam ikad mislila da će biti. Svaki dan kada ga pogledam, samo znam da sam tako blagosloven."

Nur sa sinom Romanom.
Instagram 

Podsetimo, Nur i slavni glumac zajedno su od aprila 2022. godine, a izvori su potom potvrdili da su počeli da se viđaju odavno, nakon izbijanja pandemije kovida. Od samog starta njihova veza izazivala je zgražavanje na svakom koraku najviše zbog razlike u godinama zbog čega su ih često pratili komentari da su kao "deda i unuka".

Nur i Al Paćino izgledaju kako deda i unuka.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Najveći šok usledio je kada se saznalo da je Nur trudna, a zbog toga je Paćino tražio i test očinstva jer je sumnjao da je on otac zbog lekova koje koristi. Ipak, potvrdilo se da je sin njegov.

Njih dvoje i dalje imaju jaku vezu uprkos tome što su otišli ​​na sud kako bi rešili starateljstvo nad njihovim sinom - oboma je dodeljeno zajedničko pravno starateljstvo u oktobru 2023.

Pročitajte još: "DOK AL PAĆINO PRISTAJE NA SVE, ONA TVRDI 'NISAM JA ZA TO'" Zajedno imaju sina, a evo zašto NEĆE brak sa glumcem

Alfalah je dobio primarno fizičko starateljstvo nad Romanom, a glumcu je naloženo da plaća više od 30.000 dolara mesečno kao izdržavanje dece.

Nakon sudske presude, Nur i Alfalah nisu viđeni zajedno sve do prošlog meseca kada su ih paparaci videli na večeri na Beverli Hilsu u Kaliforniji.

Inače, Paćino ima već troje dece sa dve žene. Ima blizance koji imaju 22 godiine - Oliviju Paćino i Antona Džejmsa Paćina sa Beverli D'Anđelo, i Džuli Paćino, koja ima 33, sa Janom Tarantom.

Inače, Nur je od ranije bila poznata kao neko ko je "lovac na dedice", s obzirom da se pre Paćina zabavljala i sa Mikom Džegerom, Klintom Istvudom i drugim vremešnim velikim imenima.

nur je bila sa mnogim starijim muškarcima.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njeni prijatelji su čak rekli da "Nur prosto voli opuštenu kožu starijih ljudi i specifičan miris", što se mnogima nije dopalo, te ne čudi što vlada mišljenje da je sa starijim muškarcima isključivo zbog materijalne dobiti.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!