Nemojte očekivati da vidite Al Paćina i njegovu devojku Nur Alfala kako koračaju ka oltaru. U intervjuu za TMZ, Nur, majka petomesečnog sina sa slavnim glumcem iz "Kuma", izjavila je da "nije tip žene koja ulazi u brak".

Dok je Nur bila na Beverli Hilsu, zvezdu su pitali da li vidi sebe kako se vezuje za Ala Paćina.

- Mislim da nije. Ja nisam tip žene koji se udaje, objasnila je 29-godišnja Nur Alfala.

al paćino i njegova devojka nur
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nur je u junu sa 83-godišnjim Alom Paćinom dočekala sina Romana, takođe je potvrdila da će praznike provesti sa glumcem.

Ove vesti dolaze nekoliko nedelja nakon što su Al i Nur postigli sporazum o starateljstvu nad svojim petomesečnim detetom. Al je pristao da plaća zapanjujućih 30.000 dolara mesečno za isplatu alimentacije za dete koje ima sa Alfalom, prema dokumentima do kojih je došao TMZ, piše Daily Mail.

Nur neće da se uda za al paćina
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

To je navodno samo donji prag za isplate za dobitnika Oskara, jer bi njegova mesečna obaveza vremenom mogla da se poveća u skladu sa njegovim primanjima.

Nur i al paćino
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? Al Paćino (83) zatražio DNK očinstva od trudne djevojke (29)  MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić


Izvor: Wanted/ Anja Nešić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!