Samo par dana nakon što su glumac Al Paćino i njegova, kako stvari stoje, bivša devojka našli na sudu kako bi postigli dogovor ostarateljstvu, saznalo se i koliki će iznos mesečno  plaćati vremešni glumac. 

Zanimljivo je i da su nakon suđenja, advokati 83-godišnje zvezde tvrdili da par nije raskinuo, no kako je procurilo u javnost da će Paćino ipak plaćati alimentaciju, više je nego jasno da je par ipak stavio tačku na ljubavnu priču.

Al Paćino će plaćati alimentaciju.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prema pisanju stranih medija, mesečni iznos je vrtoglavih 30.000 dolara, a ova cifra mogla bi da raste u skladu sa njegovom godišnjom zaradom. 

Al Paćino će joj platiti 110.000 dolara unapred i dogovorenih 30.000 dolara mesečno osnovne alimentacije. Takođe će morati da daje 15.000 dolara godišnje u obrazovni fond deteta i mogao bi da plaća dodatnih 90.000 dolara na kraju godine, u zavisnosti od prihoda.

Glumać će plaćati i 13.000 dolara mesečno za medicinsku sestru koja će tokom noći pomagati oko bebe, a snosiće i sve zdravstvene troškove koje ne pokriva osiguranje.

Nur će od Al Paćina dobijati pozamašnu alimentaciju.
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oboje imaju zakonsko starateljstvo nad sinom, Nur je dobila primarno fizičko starateljstvo, a glumac ima pravo da viđa dečaka kad god to poželi. Oba roditelja će zajedno odlučivati kako će Roman provoditi praznike, oboje će donositi odluke o njegovom školovanju i pohađanju vannastavnih aktivnosti, piše TMZ. Ipak, da bi sve to dobila, Nur je morala da priloži papir koji dokazuje da je Roman Paćinov sin.

Očekivano, komentari nisu izostali. "To dete će imati sve sem oca", "Bolesno", "O čemu misle te devojke koje rađaju decu dedama... razumem, bitan ti je novac, ali nije to sve", "Ta je planski sve izvela", "Naplatila što je spavala sa starcem, ali pobegla pre nego što mu traži da i njemu menja pelene", samo je delić koji se mogao pročitati. 

Al Paćinova bivša devojka osigurala je budućnost.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi Nur nazivaju "sponzorušom", čemu nije pomoglo ni to što je i pre odnosa sa Paćinom bila u vezama sa starijim muškarcima poput Klinta Istvuda

Klint Istvud je bio sa Nur.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Najmlađi joj je bio poslednji dečko - nemački biznismen i milioner Nikolas Bergruen koji je u vreme njihove veze imao 57, a ona 25. Navodno ga je prevarila sa mladim glumcem Edijem Rotom, ali to su bila samo šuškanja bez dokaza. Sa Nikolasom i nedavno viđena u javnosti, te se šuškalo da su se pomirili, te da je sa njim varala Paćina, no, ispostavilo se da su ipak samo dobri prijatelji.

Nur je oduvek volela starije muškarce.
printscreen/instagram 

Nur je ljubila i Mika Džegera koji ima "samo" 79 godina. "Moje godine nisu bile važne. Moje srce ne zna šta vidi, ono samo zna kakav je osećaj. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo srećno razdoblje. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan", rekla je Nur u jednom intervjuu kada je komentarisala svoju vezu sa pevačem. Tada su čak i neki njeni "prijatelji" komentarisali za medije da je oduvek "volela stariju, opuštenu kožu i taj miris koji imaju stari ljudi", a da li će nakon Paćina ponovo da "smota" neku stariju zvezdu, ostaje da vidimo.

Pročitajte još: LEPOTICE I ZVERI: One su zanosne, lepe, zgodne, san snova muškaraca i predmet ljubomore žena, a ipak imaju RUŽNE MUŽEVE

Bonus video:

Ona ima 22, on 57 - ovo je njihova ljubavna priča TikTok/agegap50

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!