Od kako je Al Paćino ponovo postao otac u 83. sa 53 godine mlađom Nur Alfalah, ne prestaju da se ređaju problemi. Prvi je nastao još tokom trudnoće, kada se ispostavilo da je morala da radi test kako bi se dokazalo da je glumac otac.

Međutim, nakon što je saznao da je ipak on taj koji je otac bebe, Paćino je "promenio ploču". "Uvek sam razmišljao- imaću mnogo dece, ali je ovo zaista nešto specijalno", izjavio je svojevremeno. 

Al Paćino želeo je da se uveri da je dete njegovo.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što im se sin kojem su dali ime Roman rodio, čini se da je veza doživela krah, iako je potparol glumca to demantovao. No, da stvari ipak nisu potaman dalo se videti i nedavno kada je Nur uhvaćena u zagraljaju bivšeg, takođe starijeg dečka. 

Doduše, ona je tvrdila da su njih dvoje danas samo prijatelji, iako joj malo ko veruje. Malo potom usledilo je i suđenje kako bi se na vreme izbegle eventualne pravne zavrzlame. 

Al Paćino i Nur Alfalah postigli su dogovor o starateljstvu nad četvoromesečnim Romanom. Sudski dokumenti su otkrili da su se dogovorili oko rasporeda poseta, izdražavanja deteta, i da je glumac platio troškove advokata svoje partnerke, što je Nur zahtevala. 

Podsetimo, Nur je u septembru podnela zahtev za puno starateljstvo, ali je želela da Al Paćino dobije pravo na "razumne posete", zajedničko zakonsko starateljstvo što mu daje pravo da učestvuje u važnim odlukama poput zdravstvene zaštite i obrazovanja deteta. Predala je i "dobrovoljnu izjavu o roditeljstvu", koja dokazuje da je glumac Romanov biološki otac, piše Daily Mail.

Kako je do sada vladao narativ da je celokupna priča sa utvrđivanjem očinstva izmišljotina, sada je jasno da je glumac ipak imao neke nedoumice. Takođe, advokati Nur su tvrdili da ona nije bila sa glumcem zbog novca, iako se tako ne čini, a priče da je mislila da će detetom izvući korist, sve su glasnije. 

"Al i Nur uspešno su sarađivali i postigli dogovor u vezi sa svojim etetom Romanom, oni su zajedno, nisu raskinuli", rekao je potparol Al Paćina, međutim, ovo je mnogima zvučalo kao poslovni dogovor, a ne kao ljubav, zbog čega je jasno zašto mnogi sumnjaju da su finansije glavni razlog.

A da li u pričama ima istine, ostaje da vidimo. Do tada pogledajte još fotografija Al Paćina i njegove mlade partnerke koja je i pre njega "jurila" starije glumce poput Klinta Istvuda, i procenite i sami da li se vole ili...

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Al Paćino i njegova 54 godine mlađa devojka.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!