Oskarovac Al Paćino raskinuo je vezu sa Nur Alfalom tri meseca nakon što je sa ovom 29-godišnjakinjom dobio sina. Nur je podnela i zahtev za potpuno starateljstvo koje uključuje povremene posete slavnog glumca u "razumnoj" meri.

Podsetimo, 83-godišnji glumac i Nur su otpočeli vezu u aprilu 2022, a par je na opšte iznenađenje javnosti dobio dete 6. juna ove godine. Vest je bila toliko neverovatna, da je u početku čak i sam Paćino sumnjao da je dete zaista njegovo. On je zbog toga tražio da se očinstvo potvrdi DNK testom.

Al Paćinova trudna devojka zabranila je njegovoj bivšoj i njegovoj bliskoj prijateljici Lusili Soli da posećuje njihov dom u Los Anđelesu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Paćino ima već troje dece sa dve žene. Ima blizance koji imaju 22 godiine - Oliviju Paćino i Antona Džejmsa Paćina sa Beverli D'Anđelo, i Džuli Paćino, koja ima 33, sa Janom Tarantom.

Kako prenosi "The Blast", koji je dobio uvid u pravnu dokumentaciju, Alfala je sudu rekla da je spremna da Alu dodeli zajedničko pravno starateljstvo nad njihovim sinom, što bi mu dalo pravo da se izjasni o pitanjima vezanim za obrazovanje, veru, lečenje i još mnogo toga. Ona je sudu predala i dokument, koji je potpisao i svedok, a kojim Paćino priznaje očinstvo deteta.

Ova dama, koja je od Paćina mlađa 54 godina, u sudskim dokumentima navela je i da traži da glumac plati troškove njenog advokata ili bilo koje druge troškove vezane za slučaj. Konkretan iznos tražene alimentacije nije naveden.

Bivša devojka Al Paćina Nur
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, činilo se da razlika u godinama ne predstavlja problem 29-godišnjakinji koja je i ranije bila sa dosta starijim muškarcima, s obzirom da se pre Paćina zabavljala i sa Mikom Džegerom, Klintom Istvudom i drugim vremešnim velikim imenima.

Devojka Al Paćina bila sa Mikom Džegerom
pritnscreen/instagram 

Nur je svojevremno u jednom intervjuu otkrila da ljudi jesu komentarisali njenu vezu sa Džegerom, ali da se ne kaje ni zbog čega i da ima mnogo lepih uspomena iz te romanse.

"Godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta oseća. To je bila moja prva ozbiljna veza i za mene je to bio srećan period", rekla je svojevremeno ona za "Hello".

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Još fotografija sada bivše devojke Al Paćina sa kojom je dobio dete u 83-oj godini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!