Nakon što su pre manje od dva meseca postali roditelji, 83-trogodišnji glumac Al Paćino i njegova 29-godišnja devojka Nur Alfalah uslikani su prilkom posete jednom ekskluzivnom restoranu u Santa Moniki u Kaliforniji.

Iako je Nur samo nedelju dana nakon rođenja deteta morala da napravi "predah" i da izađe u grad, ovo je bio prvi ili drugi put da je par uslikan zajedno. 

Nur je oduševljeno pozirala paparacima.
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

29-godišnjakinja nije skidala osmeh sa lica dok je Paćino žurio prema automobilu, a mnogi su komentarisali da izgleda veoma iznureno, te da je razlika u godinama nikad vidljivija, kao i da je poput "dede".

Al Paćino bio je neraspoložen i umoran.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Isti utisak ostavio je i nedavno kada je viđen sa sinom kojeg je dobio u ranijem odnosu. Paćino je jedva držao korak sa 22-godišnjim Antonom Džejmsom, te su se mnogi pitali kako će brinuti o novorođenoj bebi kad ne može da izdrži ni neznantno brži hod, a kamoli dok mu novi naslednik poraste.

Sada je, nakon izlaska sa mladom devojkom glumac seo na suvozačevo mesto, dok je Nur ta koja je bila za volanom, a njegov izraz lica dovoljno je govorio koliko ga sve umara. 

Al Paćino ne može da izdrži tempo mlade devojke.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, čini se da razlika u godinama ne predstavlja problem 29-godišnjakinji koja je i ranije bila poznata kao neko ko je "lovac na dedice", s obzirom da se pre Paćina zabavljala i sa Mikom Džegerom, Klintom Istvudom i drugim vremešnim velikim imenima.

Nur je i ranije izlazila sa starijima.
pritnscreen/instagram 

Njeni prijatelji su čak rekli da "Nur prosto voli opuštenu kožu starijih ljudi i specifičan miris", što se mnogima nije dopalo, te ne čudi što vlada mišljenje da je sa starijim muškarcima isključivo zbog materijalne dobiti.

Al Paćino nema problem sa razlikom u godinama.
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Paćino ima već troje dece sa dve žene. Ima blizance koji imaju 22 godiine - Oliviju Paćino i Antona Džejmsa Paćina sa Beverli D'Anđelo, i Džuli Paćino, koja ima 33, sa Janom Tarantom.

Bonus video:

ŠTA IMA? Al Paćino (83) zatražio DNK očinstva od trudne djevojke (29)  MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!