Bura oko Al Paćina ne prestaje. Činjenica da će ponovo postati otac u 83. godini iznenadila je javnost koja je prilično podeljena po ovom pitanju. S obzirom da 53 godine mlađoj može da bude deda, to je uglavnom bio glavni kamen spoticanja, kao i realan strah da neće dugo biti prisutan u životu novorođenog deteta. 

Devojka Al Paćina je u drugom stanju.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon vesti o trudnoći Nur Alfalah, pojavili su se i navodi da je Paćino tražio test očinstva jer navodno pije lekove koji mogu dovesti do steriliteta, a sumnjalo se i da je ostala trudna veštačkom oplodnjom.

Al Paćino prvi put se oglasio po pitanju trudnoće devojke.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nur je, prema rečima TMZ-ja prihvatila da uradi test koji je pokazao da je glumac zaista otac, a izvor blizak paru potvrdio je da je Paćino bio presrećan kada je saznao za vesti.

Sada se konačno oglasio i sam glumac i pokušao da stane na kraj spekulacijama, poogotovo od kako se provukla i priča da on zapravo ne želi dete sa Nur. On je odbacio govorkanja da ga je devojka prevarila, kao i da su ga vesti šokirale. 

Na pitanje da li je "uzbuđen' što očekuje svoje četvrto dete, Al je sa velikim osmehom na licu rekao:

"Da, to je veoma posebno. Uvek je bilo. Imam mnogo dece. Ali ovo je zaista poseban dolazak u ovo vreme", dodao je.

Kako je Daily Mail objavio, Paćino jedino nije bio siguran koji je pol bebe pre nego što je otišao u svoj dom u Los Anđelesu.

Podsetimo, Nur i slavni glumac zajedno su od aprila 2022. godine, a od samog starta njihova veza izazivala je zgražavanje na svakom koraku ponajviše zbog ogromne razlike u godinama zbog čega su ih često pratili komentari da su kao "deda i unuka". 

Ona je inače već bila poznata u holivudskim krugovima kao "lovac na dedice", s obzirom da se pre njega zabavljala i sa Mikom Džegerom, Klintom Istvudom i drugim vremešnim velikim imenima.

Nur je poznata u Holivudu kao lovac na dedice.
pritnscreen/instagram 

Nur i Al su nekoliko puta uslikani u javnosti zajedno, i nikome nije jasno šta ona vidi u njemu, te se čak i impliciralo da je sa Paćinom samo zbog njegovog novca.

Njeni prijatelji su čak rekli da "Nur prosto voli opuštenu kožu starijih ljudi i specifičan miris", što se mnogima nije dopalo, te ne čudi što vlada mišljenje da je sa starijim muškarcima isključivo zbog materijalne dobiti.

Za Nur se priča da je sa starijima samo zbog koristi.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ove priče bile su još glasnije od kako se saznalo za njenu trudnoću, s obzirom da se šuškalo da je njihova veza gotova "odavno", dok je Paćino situaciju opisivao kao "nered". Međutim, neko blizak paru je nekoliko dana kasnije osudio sugestije da su vesti o trudnoći bile sve samo ne tačne, navodeći da iako je Al bio "iznenađen" vestima, "ne može biti srećniji" zbog predstojećeg dolaska bebe.

Bonus video:

ŠTA IMA? Al Paćino (83) zatražio DNK očinstva od trudne djevojke (29)  MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!