Kada se pre nekoliko dana saznalo da će Al Paćino po četvrti put postati otac, i to u 83. godini, mnogi su se pitali kako je to moguće. Slavnom glumcu ovo će biti prvo zajedničko dete sa 53 godine mlađom Nur Asfalah koja je već poznata u holivudskim krugovima kao "lovac na dedice", s obzirom da se pre njega zabavljala i sa Mikom Džegerom, Klintom Istvudom i drugim vremešnim velikim imenima. 

Nur obožava starije muškarce.
pritnscreen/instagram 

Njeni prijatelji su čak rekli da "Nur prosto voli opuštenu kožu starijih ljudi i specifičan miris", što se mnogima nije dopalo, te ne čudi što vlada mišljenje da je sa starijim muškarcima isključivo zbog materijalne dobiti. U isti mah, mnogi su se i pitali kako je moguće da Paćino u tim godinama može da dobije dete, te se sumnjalo i na veštačku oplodnju i slično.

Al Paćino je sumnjao da je on otac.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A onda - bum! Novo iznenađenje. Izgleda da je vest da je Nur trudna šokirala i samog glumca, te je svojoj devojci tražio test očinstva da bi se zaista utvrdilo da je on otac. 

Nur je dokazala da je Paćino otac.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Razlog za sumnju bio je opravdan s obzirom na medicinski problem koji mu je dijagnostifikovan ranije, a koji može dovesti do neplodnosti. Nur je prihvatila da uradi test koji je pokazao da je glumac zaista otac, a izvor blizak paru potvrdio je da je Paćino bio presrećan kada je saznao za vesti. 

Al Paćino ipak će postati otac s obzirom da se dokazalo da je dete njegovo.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nur je sada u osmom mesecu, a Paćino već ima troje dece sa dve žene. Ima blizance koji imaju 22 godiine - Oliviju Paćino i Antona Džejmsa Paćina sa Beverli D'Anđelo, i Džuli Paćino, koja ima 33, sa Janom Tarantom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!