Slavna legenda Holivuda Al Paćino za mesec dana postaće otac po četvrti put. Sa 53 godine mlađom devojkom Nur Alfalah dobiće prvo zajedničko dete, što je i potvrdio predstavnik glumca za TM. 

Paćino već ima troje dece sa dve žene. Ima blizance koji imaju 22 godiine, Oliviju Paćino i Antona Džejmsa Paćina sa Beverli D'Anđelo i Džuli Paćino, koja ima 33, sa Janom Tarantom.

Al paćino čeka četvrto dete, a prvo zajedničko sa mlađom devojkom.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Nur i slavni glumac zajedno su od aprila 2022. godine, a od samog starta njihova veza izazivala je zgražavanje na svakom koraku ponajviše zbog ogromne razlike u godinama zbog čega su ih često pratili komentari da su kao "deda i unuka". 

Al Paćino i Nur su zajedno od 2022.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oni su nekoliko puta uslikani u javnosti zajedno, i nikome nije jasno šta ona vidi u njemu, te se čak i impliciralo da je sa Paćinom samo zbog njegovog novca.

Međutim, istina je da je Nur i pre Al Paćina volela starije muškarce. Najmlađi joj je bio poslednji dečko - nemački biznismen i milioner Nikolas Bergruen koji je u vreme njihove veze imao 57, a ona 25. Navodno ga je prevarila sa mladim glumcem Edijem Rotom, ali to su bila samo šuškanja bez dokaza.

Nur je i pre Al Paćina volela starije.
printscreen/instagram 

Pre Paćina, ljubila je i 92-godišnjeg Klinta Istvuda koji joj može biti ne samo deda, već i pradeda. U njenom krevetu bio je i čuveni muzičar Mik Džeger koji ima "samo" 79 godina.

Nur je ljubila samo starije holivudske legende.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Moje godine nisu bile važne. Moje srce ne zna šta vidi, ono samo zna kakav je osećaj. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo srećno razdoblje. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan", rekla je Nur u jednom intervjuu kada je komentarisala svoju vezu sa pevačem. Tada su čak i neki njeni "prijatelji" komentarisali za medije da je oduvek "volela stariju, opuštenu kožu i taj miris koji imaju stari ljudi".

Nur je bila i sa Mikom Džegerom.
pritnscreen/instagram 

Kada je Paćino u pitanju, on iza sebe ima brojne veze i na glasu je kao pravi zavodnik, ali ni sa jednom ženom nije stao pred oltar. Najduže je bio s u vezi s argentinskom glumicom Lusilom Solom sa kojom je proveo 10 godina.

Al Paćino niklad nije stao pred oltar.
Shutterstock 

Imao je romanse i s Dajan Kiton, pokojnom Džil Klejburg, Penelope En Miler, Ketlin Kvinlan, rediteljkom Lindal Hobs i mnogim drugim slavnim ženama.

Pre dve godine raskinuo je vezu s izraelskom glumicom Meital Dohan kojoj je, kako su pisali američki mediji, presudila razlika u godinama.

Paćino je prethodnu vezu raskinuo zbog razlike u godinama.
Shutterstock 

Ipak, to sada zvuči smešno kada znamo da je od trenutne devojke stariji 53 godine, a još fotografija fatalne Nur pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram Al Paćino je u vezi sa Nur Alfalah koja je od njega mlađa čak 53 godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!