Jedva da se navršilo 7 dana od kako je 29-godišnja Nur Alfalah postala majka prvi put, a već se umorila od svega i rešila da izađe malo međ' svet sa svojim "dečkom", vremešnim glumcem Al Paćinom.

Par je uslikan nakon romantične večere u Sunset Tower Hotelu, popularnom okupljalištu slavnih, a od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, negativni komentari smenjivali su se jedan za drugim. 

Al Paćino izašao je sa devojkom.
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lepa Nur bila je u pantalonama i uskom sakou sa dubokim dekolteom, i izgledala je kao da nikad nije ni bila trudna. Sa druge strane Paćino se za ovu priliku odlučio za klasične pantalone i crnu košulju, a 83-godišnji glumac izgledao je umornije nego ikad. 

Al Paćino se prvi put pojavio u javnosti.
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Isti utisak ostavio je i nedavno kada je viđen sa sinom kojeg je dobio u ranijem odnosu. Paćino je jedva držao korak sa 22-godišnjim Antonom Džejmsom, te su se mnogi pitali kako će brinuti o novorođenoj bebi kad ne može da izdrži ni neznantno brži hod, a kamoli dok mu novi naslednik poraste.

Sa druge strane, Nur je ponosno koračala i nije se, kao ranije, skrivala od paparaca, dok je Paćino žurio da što pre sedne u automobil. 

Nur Alfalah je uživala u pažnji paparaca.
42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Kako korača, kao da je ubola premiju", "Ja ne verujem, tek se porodila, a već provod", "Ne razumem ove nove majke. Nisi se još ni oporavila od porođaja... odmori, gde žuriš... plus, bebi si sad najpotrebnija", "Nije ni čudo što je tražio test očinstva", "Vidi se da je rodila samo zbog para", pisali su ljudi na mrežama, očigledno izrevoltirani time što se Nur već vratila izlascima. 

Bonus video:

ŠTA IMA? Al Paćino (83) zatražio DNK očinstva od trudne djevojke (29)  MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!