Bura oko Al Paćina ne prestaje. Činjenica da je ponovo postao otac u 83. godini iznenadila je javnost koja je prilično podeljena po ovom pitanju.

Kako je juče javio Daily Mail, čuveni glumac postao je tata po četvrti put, dok je njegovoj izabranici ovo prvo dete.

PR koji sarađuje s ovim parom potvrdio je da je beba došla na svet, kog je pola i koje su ime srećni roditelji odabrali.

"Mogu da potvrdim da su Al Paćino i Nur Alfalah dobili sina, kom su dali ime Roman Paćino", istakao je PR glumca.

Roman je ime kom se pripisuje više značenja, a obično se koristilo da označi muškarca iz starog Rima, dok neki dodaju i njegovo hebrejsko poreklo, po kom znači "moćan" i "snažan".

al paćino postao otac dečaka Romana.
Shutterstock 

Par je, inače, ranije ove nedelje viđen na putu ka restoranu u Zapadnom Holivudu, a na zadnjem sedištu automobila nalazilo se dečije sedište u kom je navodno bila beba. Zbog toga nije poznato kada je tačno Roman Paćino došao na svet.

Američki mediji javili su ranije da je Nur u drugom stanju tek pre dva meseca, a glumac je navodno tražio DNK test za utvrđivanje očinstva. Kako je test potvrdio da je glumac zaista otac bebe, ovo je njegovo četvrto dete, budući da već ima ćerku Džuli Mari (33) s učiteljicom glume Džen Tarant i blizance Antona i Oliviju (22) s glumicom Beverli D'Anđelo.

al paćino sa devojkom
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Nur i slavni glumac zajedno su od aprila 2022. godine, a izvori su potom potvrdili da su počeli da se viđaju odavno, nakon izbijanja pandemije kovida. Od samog starta njihova veza izazivala je zgražavanje na svakom koraku najviše zbog razlike u godinama zbog čega su ih često pratili komentari da su kao "deda i unuka".

al paćino
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Nur je s Alom već neko vreme i odlično se slažu. Razlika u godinama ne deluje kao problem, čak uprkos tome što je on stariji od njenog oca", rekao je tada insajder.

Ipak, oni su navodno imali probleme u vezi i neko vreme proveli rastavljeni, a kada se Nur vratila u Paćinov život, tvrdila je da ne može da ima decu.

"On je zapravo mislio da je njihova veza odavno okončana... Kada se Nur Alfalah pojavila u njegovom životu više od godinu dana nakon raskida, moji izvori kažu da je rekla Paćinu da ona ne može da ima decu zbog problema sa štitnom žlezdom",pisao je nedavno TMZ.

al paćino sa devojkom dobio sina
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!