Slavni glumac Al Paćino postao je otac u 83. godini po četvrti put sa 54 godine mlađom Nur Alfalah koja je majka prvi put. 

Prema pisanju TMZ-a, glumčeva devojka se porodila relativno skoro, s obzirom na to da još nije poznato kog pola je beba. Izvor je za ovaj list rekao da su novopečeni roditelji presrećni zbog prinove.

Al Paćino postao je otac po četvrti put.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svetski mediji brujali su o tome da glumac postaje otac, a za to se saznalo kada je njegova parnerka bila već u osmom mesecu trudnoće. I, posle deset dana, odjeknula je vest da se porodila.

Nur je Paćinu rodila četvrto dete, a prvo zajedničko.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, zanimljivo je da se nedavno saznalo i da je Paćino tražio test očinstva jer je sumnjao da je on otac zbog lekova koje koristi. 

Razlog za sumnju bio je opravdan s obzirom na medicinski problem koji mu je dijagnostifikovan ranije, a koji može dovesti do neplodnosti.

Al Paćino je tražio test očinstva.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nur je prihvatila da uradi test koji je pokazao da je glumac zaista otac, a izvor blizak paru potvrdio je da je Paćino bio presrećan kada je saznao za vesti.

Inače, Nur je od ranije bila poznata kao neko ko je "lovac na dedice", s obzirom da se pre Paćina zabavljala i sa Mikom Džegerom, Klintom Istvudom i drugim vremešnim velikim imenima.

nur je i ranije bila poznata po vezama sa starijima.
pritnscreen/instagram 

Njeni prijatelji su čak rekli da "Nur prosto voli opuštenu kožu starijih ljudi i specifičan miris", što se mnogima nije dopalo, te ne čudi što vlada mišljenje da je sa starijim muškarcima isključivo zbog materijalne dobiti. 

Inače, Paćino ima već troje dece sa dve žene. Ima blizance koji imaju 22 godiine - Oliviju Paćino i Antona Džejmsa Paćina sa Beverli D'Anđelo, i Džuli Paćino, koja ima 33, sa Janom Tarantom.

Bonus video:

ŠTA IMA? Al Paćino (83) zatražio DNK očinstva od trudne djevojke (29)  MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!