Nakon samo nekoliko dana otkako je devojka Al Paćina Nur Alfala podnela zahtev za potpuno fizičko starateljstvo nad zajedničkim sinom, viđena je kako uživa u izlasku sa oskarovcem. Mnogo je spekulacija o njihovom odnosu, a ovo zajedničko pojavljivanje u javnosti još više je zbunilo javnost.

Samo nekoliko nedelja nakon što je Al Paćinov PR tim insistirao da su "još uvek zajedno" i demantovao glasine o razvodu, 83-godišnji dobitnik Oskara i partnerka, koji se zabavljaju od aprila 2022, dokazali su da su i dalje zajedno kada su stigli u restoran A.O.C. u Beverli Hilsu.

Al Paćino sa devojkom Nur sa kojom ima sina
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za večernji izlazak, Paćino i Alfala su naizgled usaglasili boje u crnim autfitima na retkih nekoliko sati koje provedu daleko od svog novorođenčeta.

Dok su izlazili iz luksuznog restorana, Alfala je simpatično držala za ruku svog muškarca dok su se vraćali do svog automobila. Spekulacije da su raskinuli podstakli su navodi da je Nur podnela zahtev za potpuno starateljstvo koje uključuje povremene posete slavnog glumca u "razumnoj" meri.

"Al i Nur uspešno su postigli dogovor u vezi sa njihovim detetom Romanom, oni su zajedno, nisu raskinuli",rekao je PR.

Al Paćino sa devojkom u kolima
The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još uvek ostaje nejasno zašto je Nur Alfala uopšte podnela sudske dokumente u vezi sa njihovim sinom.

Prema pravnim dokumentima, Nur je tražila potpuno fizičko starateljstvo nad njihovim sinom, ali je rekla da želi da 83-godišnja zvezda ima pravo na posete u "razumnoj" meri.

Al Paćino sa devojkom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U dokumentima je rekla da je voljna da Alu dodeli zajedničko pravno starateljstvo nad bebom, što bi mu dalo pravo o izjašnjavanju o pitanjima vezanim za obrazovanje, veru, lečenje i još mnogo toga. Nije poznato kada su dokumenti podneti, međutim, u papirima se navodi da je njihov sin star tri meseca, što sugeriše da su podneti nedavno.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Još fotografija sada bivše devojke Al Paćina sa kojom je dobio dete u 83-oj godini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!