PR tim Al Paćina se oglasio nakon priče da su glumac i Nur Alfalah raskinuli samo tri meseca nakon što su dobili sina Romana. Zabuna je nastala zbog pravnih dokumenata u kojima se navodi da ona traži potpuno "fizičko starateljstvo nad njihovim detetom, dok glumcu ostaje pravo da viđa sina". Nur zahteva i zajedničko zakonsko starateljstvo sa suprugom nad dečakom, što holivudskoj legendi omogućava da donosi odluke o obrazovanju deteta.

profimedia-0793636118.jpg
The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Al i Nur uspešno su postigli dogovor u vezi sa njihovim detetom Romanom, oni su zajedno, nisu raskinuli", rekao je PR, piše standard.co.u.

Sin Al Paćina i Nur Alfalah rodio se u junu ove godine u bolnici Cedar's Sinai u Los Anđelesu, glumac je rekao da je trudnoća njegove devojke bila "posebna". Par je u vezi od prošle godine. Na njenoj IMDB stranici piše da je uključena u postprodukciju dva filma, među kojima je i "Billy Knight" gde igra Paćino.

Al Paćino
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Paćino ima već troje dece sa dve žene. Ima blizance koji imaju 22 godiine - Oliviju Paćino i Antona Džejmsa Paćina sa Beverli D'Anđelo, i Džuli Paćino, koja ima 33, sa Janom Tarantom.

Više fotografija Al Paćinove devojke Nur pogledajte u galeriji:

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Još fotografija sada bivše devojke Al Paćina sa kojom je dobio dete u 83-oj godini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!