Sestre Olsen godinama se nisu mogle videti zajedno u javnosti, iako je poznato da su veoma bliske. Ovo se naročito odnosi na Ešli i Meri-Kejt, koje su se posvetile privatnim biznisima nakon više nego uspešne glumačke karijere. 

Podsetimo, Meri-Kejt i Ešli Olsen bile su svojevremno najveće dečje zvezde, što ih je i dovelo do činjenice da ih je 2007. magazin "Forbes" uvrstio u najbogatije žene šoubiznisa sa bogatstvom procenjenim na 100 miliona dolara

Fascinantan je podatak da su sa samo šest godina postale najmlađe producentkinje u istoriji Holovuda.

Bliznakinje Olsen su uspešne, za razliku od njihove sestre Elizabet.
LNC / Andrew Kaye / Camerapress / Profimedia 

Firmu za produkciju filmova, serija, časopisa i video igara 'Dualstar Entertainment' osnovale su 1993. godine, a već četiri godine kasnije mogle su se pohvaliti titulama milionerki. 

Danas poznate sestre imaju, ako je verovati Guglu, preko 500 miliona dolara na računu, međutim, daleko od toga da je uspeh svima zagarantovan u porodici Olsen. 

Upravo njihova starija sestra Elizabet Olsen, sa kojom su uslikane prilikom izaska u grad, prema izveštajima ima oko 11 miliona dolara i to samo zahvaljujući jednoj ulozi po kojoj je prepoznatljiva - veštice Vande u Marvelovom ostvarenju "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". 

Jedna od Olsen bliznakinja sa sestrom Elizabet.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, nijedna njena druga uloga nije bila zapažena, ali je zato i te kako poznata po skandalima. 

Tako je svojevremeno bila umešana u rasistički skandal. Ona je izvređala Rome koristeći pogrdne reči, a situacija je tim gora što je upravo njena najpoznatija i verovatno najveća uloga, lik Vande Maksimof, poreklom Romkinja, pa je to samo dolilo ulje na vatru.

Kako su, za razliku od njenih sestara, velike uloge često zaobilazile Elizabet, ona je neretko prihvatala sve što joj se nudilo, te nije imala problem ni da se skine do gole kože, te je zbog takvih scena veoma popularna i na stranicama "za odrasle".

Pročitajte još: REKLA JE DA SRBIJA POSTOJI 13 GODINA I DA NIKO NE TREBA TU DA IDE: Tih 5 minuta "slave" karma joj je žestoko naplatila

S obzirom da je oduvek sebe uzdizala i predstavljala kao jednu od najboljih glumica, činjenica da jedva dobija uloge samo je pokazala da njen talenat ipak nije na nivou za koji tvrdi, a njena gluma veoma često je okarakterisana kao "osrednja".

Elizabet Olsen tvrdi da je dobra glumica.
Shuterstock 

Zapravo, iako ostvarenja u kojima igra i ono čega se dohvati u samom startu dožive veliki uspeh, već u sledećem trenutku završe na poslednjem mestu, kao što je to bio slučaj i sa njenom knjigom "Hattie Harmony: Opening Night", ali i sa njenim poslednjim ostvarenjem, drama seriji "Love And Death" koja je, istini za volju, visoko ocenjena od strane kritičara, no iako je u početku bila jedna od najgledanijih, sada se gotovo uopšte ne spominje.

Vređala Srbiju

Da ne zaboravimo i možda najveći skandal, kada je iznela niz netačnih tvrdnji na račun Srbije. Od komentara da su "Srbi užasno bučni", pa sve do "saveta" da "niko ne treba da ide u Srbiju", ali i da naša "zemlja postoji samo 13 godina", Elizabet Olsen pokazala je apsolutno nepoštovanje jedne zemlje i naroda.

Ona je u jednoj emisiji izjavila: "Zapravo tamo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga".

Elizabet Olsen je u prošlosti vređala Srbiju.
Damian Avitia /London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, ona je u Srbiji provela četiri meseca tokom 2012. godine dok je snimala film "In Secret", a javnost o tome nije bila obaveštena, te su mnogi smatrali da je "imala komplekse što je niko nije prepoznao". Mnogi su je kritikovali i otišli toliko daleko da su pisali da je jedini način da Elizabet bude u žiži javnosti da "pljuje po zemlji o kojoj ništa ne zna".

Ipak, očigledno je da je glumica Elizabet Olsen zaboravila šta je pričala, jer je tada napisala nekoliko poruka na svom Twitter profilu iz koga se vidi da po čitav dan snima film u Beogradu i da joj se grad veoma sviđa.

Glumica se, kako se čini, i dalje trudi na sve načine da dospe na A-listu, ali sumnjamo da su skandali pravi način da to postigne.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!