Elizabet Olsen nikako ne polazi za rukom da bude slavna u pravom smislu te reči. Iza sebe ima sijaset filmova koji nisu ocenjeni najvišim ocenama, a čak i sada kada je konačno uspela da se nađe u jednom visokobudžetnom filmu kao što je "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", njena gluma okarakterisana je kao osrednja.

Komentari na mrežama bili su sve smao ne pohvalni, a mnogi su se pitali i zašto je uopšte njoj data uloga. "Osrednja", "Ovo je žalosno", "Ona nije loša glumica, ona je izrazito prosečna bez šanse da ikada dospe dalje od B-liste", "Žalosno je što ova žena uopšte ne napreduje"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

Eliazbet Olsen nikako da e probije u Holivudu.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

U prilog tvrdnji da njeno glumačko umeće nije vanserijsko svedoči i stanje na njenom bankovnom računu, te se njena zarada procenjuje na jedva 12 miliona dolara. Kažemo jedva jer je Elizabet ušla u svet glume mnogo pre svojih sestara Meri-Kejt i Ešli Olsen, a lista ostvarenja u kojima je igrala je duga.

Njene sestre koje su daleko manje igrale na filmu, i koje su se u jednom trenutku prebacile u svet mode mogu da se pohvale sa daleko više novca. Samo Meri-Kejt ima preko 400 miliona dolara na računu, dok Ešli ima nešto manje - oko 200 miliona. Takođe, obe su, iako su prošle tolike godine i dalje prepoznatljive na svakom koraku, dok se sa Elizabet dešavalo da je paparaci propuste jer prosto ne znaju ko je ona. 

Meri kejt i Ešli Olsen i dan-danas su veće zvezde od sestre.
Shutterstock 

Zapravo, o Elizabet se najviše pričalo zahvaljujući Srbiji, i to nakon što je našu zemlju brutalno izvređala. Od komentara da su "Srbi užasno bučni", pa sve do "saveta" da "niko ne treba da ide u Srbiju", ali i da naša "zemlja postoji samo 13 godina", Elizabet Olsen pokazala je apsolutno nepoštovanje jedne zemlje i naroda, uz sve to iznela u javnost niz netačnih informacija. 

Elizabet je najsiromašnija u porodici.
LNC / Andrew Kaye / Camerapress / Profimedia 

Tom prilikom Olsenova je u gostovanju izjavila: "Zapravo tamo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga".

Inače, ona je u Srbiji provela četiri meseca tokom 2012. godine dok je snimala film "In Secret", a javnost o tome nije bila obaveštena.

Ipak, očigledno je da je glumica Elizabet Olsen zaboravila šta je pričala, jer je tada napisala nekoliko poruka na svom Twitter profilu iz koga se vidi da po čitav dan snima film u Beogradu i da joj se grad veoma sviđa.

Međutim, i njen Instagram i Twitter nalog u međuvremenu su obrisani jer je glumica u međuvremenu bila umešana u rasistički skandal.

Takođe, Elizabet je veoma popularna na stranicama „za odrasle“ zbog filmova u kojima je glumila i u kojima se, skoro svaki put, skidala do gole kože i glumila eksplicitne scene.

Poslednji u nizu je snimak koji se pojavio na jednom sajtu, a na kom se vidi gola glumica koja poziva partnera da joj "svašta radi", dok se ona dodiruje, a stranica "scandalplanet" je tada čak objavila i skrinšot akcije. Ne zna se da li su svi ti skandali došli glave Olsenovoj koja dobija prilike da igra na filmu i dalje, ali čak joj i njeni sunarodnici poručuju da je bolje da to ne radi. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!