Elizabet Olsen konačno živi svojih 5 minuta slave. Nikad nije bila popularnija, što svedoči i gužva na potpisivanju njene nove knjige "Hattie Harmony: Opening Night" u Barnes & Noble Union Square u Njujorku, a drama serija "Love And Death" visoko je ocenjena od strane kritičara i jedna je od najgledanijih. 

Elizabet Olsen objavila je svoju novu knjigu.
Damian Avitia /London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe, njena prethodna knjiga "Hattie Harmony: Worry Detective" jedan je od bestselara New York Times-a, te nije iznenađenje što se očekuje da će i nastavak oboriti rekord.

Inače, u novom štivu koje se sastoji od niza slika, fokus je na pomoći deci koja se bore sa anksioznošću.

Napisala ju je sa suprugom Robijem Arnetom, a sudeći po njenom osmehu, više je nego zadovoljna kako je sve ispalo.

Čini se da je konačno uspela da otvori vrata Holivuda u pravom smislu te reči, iako iza sebe ima sijaset filmovai sestra je više nego uspešnih bliznakinja Meri-Kejt i Ešli Olsen.

Elizabet je manje poznata sestra bliznakinja Olsen.
LNC / Andrew Kaye / Camerapress / Profimedia 

Nažalost, filmovi u kojima je igrala Elizabet nisu bili ocenjeni visokim ocenama, a čak i sada kada je konačno uspela da se nađe u jednom visokobudžetnom filmu kao što je "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", njena gluma okarakterisana je kao osrednja.

Komentari na mrežama bili su sve smao ne pohvalni, a mnogi su se pitali i zašto je uopšte njoj data uloga. "Osrednja", "Ovo je žalosno", "Ona nije loša glumica, ona je izrazito prosečna bez šanse da ikada dospe dalje od B-liste", "Žalosno je što ova žena uopšte ne napreduje"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Ipak, mini drama-serija "Love And Death" preokrenula je komentare u pohvalne, a šuška se da je za to zadužena upravo Nikol Kidman, koja je Olsenovu "gurala preko ivice" i zapravo izvukla iz nje sirov talenat.

S obzirom da je Kidmanova bila izvršna producentkinja preko svoje produkcijske kuće Blossom Films, te da i sama važi za glumicu sa A-liste, ne čudi što je od svih aktera na projektu očekivala (i dobila) maksimum.

Nije isključeno da ćemo Elizabet od sada viđati u velikim ostvarenjima kada je "probila led", a interesantno je da se u prošlosti o njoj najviše pričalo zahvaljujući Srbiji, i to nakon što je našu zemlju brutalno izvređala. Od komentara da su "Srbi užasno bučni", pa sve do "saveta" da "niko ne treba da ide u Srbiju", ali i da naša "zemlja postoji samo 13 godina", Elizabet Olsen pokazala je apsolutno nepoštovanje jedne zemlje i naroda, uz sve to iznela u javnost niz netačnih informacija. 

Elizabet Olsen vređala je Srbiju.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Tom prilikom Olsenova je u gostovanju izjavila: "Zapravo tamo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga".

Inače, ona je u Srbiji provela četiri meseca tokom 2012. godine dok je snimala film "In Secret", a javnost o tome nije bila obaveštena.

Ipak, očigledno je da je glumica Elizabet Olsen zaboravila šta je pričala, jer je tada napisala nekoliko poruka na svom Twitter profilu iz koga se vidi da po čitav dan snima film u Beogradu i da joj se grad veoma sviđa.

Međutim, i njen Instagram i Twitter nalog u međuvremenu su obrisani jer je glumica u međuvremenu bila umešana u rasistički skandal.

Takođe, Elizabet je veoma popularna na stranicama „za odrasle“ zbog filmova u kojima je glumila i u kojima se, skoro svaki put, skidala do gole kože i glumila eksplicitne scene.

Poslednji u nizu je snimak koji se pojavio na jednom sajtu, a na kom se vidi gola glumica koja poziva partnera da joj "svašta radi", dok se ona dodiruje, a stranica "scandalplanet" je tada čak objavila i skrinšot akcije. Ipak, čini se da je Elizabet konačno prihvatila savete saradnika da "smanji doživljaj" ako želi da je svet ikada doživi kao ozbiljnu glumicu, jer se sada ipak isplatilo to što je poslušala kritike.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!