Slavni glumac Pirs Brosnan nedavno je uslikan u društvu svoje lepe supruge Kili Šej Smit, koja je šokirala sve drastičnom transformacijom

Nakon godina i godina maltretiranja zbog izgleda i "viška" kilograma, iako je njen muž uvek isticao da mu je prelepa nevezano za broj na vagi, Kili je sada skinula ogroman broj kilograma. 

Slavna lepotica plenila je lepotom, a novo izdanje zapušilo je usta hejterima koji su jedino i mogli da joj zameraju koji kilogram više. 

Pirs Brosnan i Kili Šej Smit danas.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kili se pojavila u elegantnom odelu i košulji, što je dodatno istaklo njenu liniju, a komentari na mrežama bili su više nego pozitivni. No, pre samo par meseci, situacija je bila potpuno drugačija. 

Suprugu Pirsa Brosnana uvek bi sačekali komentari da je "debela", "prosečna", da glumac "može bolje", a situacija je otišla toliko daleko da su joj čak i prijatelji muža nudili liposukciju ili operaciju smanjenja želuca. 

Za Kili Šej Smit su govorili da je "debela" i prosečna.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ironija je što su Brosnanu svi zavideli kada je tek uplovio u odnos sa lepom novinarkom, ali su brže-bolje potrčali da je osude kada se ugojila.

Kili Šej nekad.
BOB STRONG / AFP / Profimedia 

No, Brosnan je oduvek govorio da njemu treba "prava žena", te dodao i da ne bi voleo da Kili radi neke operacije.

Da sve to nisu bile samo prazne reči dalo se videti svaki put kada je par u javnosti, jer se i nakon toliko godina braka (preko dve decenije) ponašaju kao tinejdžeri, ne birajući ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti.

Pirs Brosnan obožava svoju ženu.
Pule / FlightRisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pročitajte još: FRAJER, A NAPUNIO 70? Njemu na bore žmure, dok mu ženu prozivaju da je "debela" i "krava" iako je i dalje klasa za njega

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", objasnio je Pirs svojevremeno i oduševio žene širom sveta.

Pirs Brosnan kaže da mu i dalje klecaju kolena kada gleda Kili.
Shutterstock 

Međutim, prema mišljenju mnogih, Brosnan sada ima razlog više za "klecanje kolena", s obzirom na to koliko Kili Šej izgleda sjajno.

"Gde ćeš bolju osvetu od ovoga što je Kili uradila? Smršala u tajnosi i poručila hejterima - ja mogu da smršam, ali vi ćete uvek ostati jadni", glasi jedan od komentara na mrežama.

"Ova žena sija", Prelepa je", "Ne znam zašto ovu ženu svi napadaju, meni je ona prelepa", "Kili se istopila", pisali su ljudi. Prema nekim navodima stranih medija, Kili je izgubila oko 45 kilograma za poslednjih šest meseci.

Ostaje samo pitanje šta će sada hejteri da joj zameraju, ali nema sumnje da će već nešto naći. 

screenshoot/instagram Pirs Brosnan i Kili Šej Smit zajedničke fotografije

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"LAVLJA DIJETA"  Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!