Pirs Brosnan ponovo je podelio na mrežama fotografiju svoje supruge Kili. Ovog puta, za to je imao i poseban razlog s obzirom da im je godišnjica braka, a na sve to obratio joj se emotivnom porukom.

"Srećna godišnjica ljubavi moja. Plesali smo te noći i još uvek plešemo i danas. Mogao bih sve ponovo", napisao je glumac uz fotografiju sa njihovog venčanja. Međutim, iako su se ispod objave nizali komplimenti i čestitke, mnogo su glasniji bili oni koji su još jednom postavili jedno te isto pitanje: zašto Brosnan uvek objavljuje samo stare fotografije svoje žene?

Naime, nije tajna da Kili danas ima koji kilogram više u odnosu na vreme kada je tek otpočinjala romansu sa glumcem. Lepa novinarka tada je, po mišljenju mnogih izgledala bolje nego većina dama u Holivudu. No, godine su prolazile, a Kili je varirala sa kilažom. Brosnan sa tim nije imao problem, ali javnost jeste.

Pirsu Brosnanu ne smeta kilaža njegove žene.
Shutterstock 

Iako je govorio da voli njene obline, te da je bio ubeđen da će ostati sam nakon smrti svoje prve supruge sve dok nije upoznao sadašnju ženu koja mu je vratila osmeh na lice, nekako se čini da mu u poslednje vreme sve manje ljudi veruje jer glumac deli samo fotke stare Kili koja je u zlatna vremena bila "rak-rana" mnogih muškaraca.

Kili je pre braka sa Brosnanom bila rak rana mnogih muškaraca.
BOB STRONG / AFP / Profimedia 

Neki su pomislili i da je Kili ta koja ne želi da se eksponira, te da iz tog razloga Brosnan deli njihove zajedničke trenutke iz prošlosti.

Ne smemo zaboraviti ni da je lepa novinarka svojevremeno bila na udaru čak i njegovih "prijatelja", koji ne samo da su izrazili mišljenje da bi glumac lako mogao naći "lepšu, zgodniju i mršaviju", već su potpuno otvoreno, bez ikakve sramote i stida čak i nudili njegovoj supruzi operaciju kojom će joj "stesati liniju".

Pirs Brosnan navodno voli svaku oblinu svoje žene.
screenshoot/instagram 

Na sve to što se govorilo ona nikada nije reagovala, ali Pirs jeste. Naglašavao je da njemu nikad nije bio potreban supermodel nego prava žena s kojom će imati zdrav odnos s puno ljubavi i razumevanja.

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", objasnio je glumac i oduševio žene širom sveta. Takođe je i otkrio svojevremeno da ne bi mogao da ostane sa suprugom da je poklekla pred procedurama i zahvatima plastične hirurgije, te da joj je čak i zapretio da će je ostaviti ukoliko uradi nešto na sebi.

"Prijatelji su joj nudili operacije kako bi smanjila svoju težinu. No ja snažno volim svaku oblinu na njenom telu... Ona je najlepša žena na svetu u mojim očima. Našao sam divnu suprugu u Kili. Da tražim opet, ne bih tako dobru mogao naći ni u milion godina", ispričao je zaljubljeni Pirs.

Nema šta, ovakav stav zaista zaslužuje veliki naklon i ogroman aplauz, iako i dalje mnogi navijaju da objavljuje i fotografije sadašnje Kili, a ne samo one od pre 20 godina.

screenshoot/instagram Pirs Brosnan i Kili Šej Smit zajedničke fotografije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!