Brak Pirsa Brosnana i Kili Šej Smit važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu, iako su poslednjih godina konstantno su na meti jezivih komentara, ponajviše zbog izgleda lepe novinarke. Iako je Kili na početku veze sa glumcem bila manekenski građena, tokom godina je nabacila određeni broj kilograma, što očigledno smeta pojedincima koji ne štede reči kako bi je ocrnili. 

Kili Šej Smit na početku veze sa Brosnanom je izgledala potpuno drugačije.
BOB STRONG / AFP / Profimedia 

I dok se Kili ne praštaju kilogrami, Brosnanu se ne broje ni godine ni bore, te mu mnogi i dalje poručuju da "nađe bolju". Srećom, glumac se na to ne obazire, a čak je pre nekoliko godina i zaratio sa prijateljima koji su njegovoj supruzi ponudili da se operiše kako bi vratila staru liniju.

Pirs Brosnan obožava svoju ženu.
Pule / FlightRisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brosnan je više puta istakao da njemu "ne treba manekenka, već prava žena", te da je Kili "takva kakva je - za njega savršena". 

Da je pravi džentlmen pokazalo se i sada kada su ih paparaci uslikali u Kaliforniji u društvu sina Dilana. Porodica se uputila na večeru u jedan prestižni restoran, a Kili je tom prilikom ponela midi haljinu na preklop sa leopard dezenom i uparila ih salonkama sa istom šarom.

Kili Šej Smit pojavila se u leopard haljini na preklop.
Profimedia 

Međutim, od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, pogrdni komentari su se zaređali jedan za drugim.

"Kad novac ne znači i stil", "10 godina je mlađa i bar toliko teža od njega, ako ne i duplo", "Šta traži sa ovakvom", "Ženo, dovedi se u red, na šta ličiš", "Pirs bi trebalo da nađe nekog ko mu više pristaje"... samo je delić onoga što se moglo pročitati... 

Ipak, ni Brosnan ni Kili se na konto kritika nisu oglašavali, već uživaju u svojoj ljubavi kao prvog dana. 

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", objasnio je glumac i oduševio žene širom sveta. Takođe je i otkrio svojevremeno da ne bi mogao da ostane sa suprugom da je poklekla pred procedurama i zahvatima plastične hirurgije, te da joj je čak i zapretio da će je ostaviti ukoliko uradi nešto na sebi.

"Prijatelji su joj nudili operacije kako bi smanjila svoju težinu. No ja snažno volim svaku oblinu na njenom telu... Ona je najlepša žena na svetu u mojim očima. Našao sam divnu suprugu u Kili. Da tražim opet, ne bih tako dobru mogao naći ni u milion godina", ispričao je zaljubljeni Pirs i zaslužio aplauz i ogroman naklon pokazavši kako treba da se voli i brani žena.

screenshoot/instagram Pirs Brosnan i Kili Šej Smit zajedničke fotografije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!