Malo je ljubavi u Holivudu koje su toliko jake kao što je ona između Pirsa Brosnana i njegove 10 godina mlađe supruge Kili Šej Smit. Njihov odnos ništa nije moglo da naruši, čak i kada se gotovo celi svet urotio protiv njihovog braka. 

Što su komentari bili suroviji, to je Brosnan više voleo svoju suprugu. No o čemu se zapravo radi? Glumac, koji i dan-danas, iako ima 70 godina, važi za jednog od najvećih zavodnika, nikad nije krio da ga je Kili "spasila" uprkos tome što mnogi smatraju da "ljubi prosečnu".

Pirs Brosnan se ne odvaja od žene.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su otišli toliko daleko da su mu poručivali da mu treba "lepša i mršavija", pa čak i nudili njegovoj supruzi besplatne operacije kako bi sredila svoj izgled.

Ipak glumac je uvek naglašavao da njemu ne treba model, već prava žena, te da je ne bi menjao ni za jednu. Na komentare, ma koliko da se trudio, nije mogao da ostane imun, ali je na iste više nego šmekerski odgovorio: "Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao."

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", objasnio je Pirs svojevremeno i oduševio žene širom sveta.

Pirs Brosnan nikad nije davao na ženu.
Pule / FlightRisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oboje se često u javnosti ponašaju kao tinejdžeri koji su se tek zaljubili. Možda ih je toliko povezalo upravo to što je Brosnan pre Kili mislio da će zauvek ostati sam. Naime, glumac je 1991. godine postao udovac, kada je njegova prva supruga Kasandra Haris preminula od raka jajnika u 39. godini. Pirs je ostao sam sa troje dece i ne krije da je to bio užasno težak period za njega.

Pirs Brosnan sa Kasandrom.
Karnbad / Zuma Press / Profimedia 

Sasvim se posvetio deci i glumi, a nova romansa mu nije bila ni na kraj pameti. A onda je, iznenada, upoznao lepu Kili na plaži u Meksiku 1994. godine. Sedam godina kasnije razmenili su bračne zavete, a dobili su i dva sina - Dilana i Parisa.

"Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena", objasnio je jednom prilikom irski glumac. 

Gubitak velike ljubavi nije jedina tragedija koju je Pirs doživeo. 28. juna 2013. izgubio je ćerku Šarlot, koja je, kao i njena majka, imala rak jajnika, a upravo mu je Kili, ponovo, bila najveća podrška i ona koja mu je pomogla da prebrodi mentalne probleme.

Njihov brak je tokom svih ovih godina bio bez ikakvih javnih trzavica, ali mediji nisu mogli da ne primete kako se novinarka vremenom ugojila. To je, iz nekog razloga, svima smetalo – osim, naravno, samom Brosnanu.

Pirs Brosnan obožava ženu ma koliko kilograma da ima.
Shutterstock 

On kao da je sa svakim novim kilogramom još više voleo svoju suprugu, te jednino što možemo da mu kažemo je ogromno bravo i - muškarci, učite od najboljeg frajera Holivuda kako se tretira žena!

screenshoot/instagram Pirs Brosnan i Kili Šej Smit zajedničke fotografije

Pročitajte još: "10 GODINA MLAĐA, A DUPLO TEŽA" Ženu slavnog glumca prozivaju zbog kg, a njega uzdižu u zvezde i poručuju da nađe bolju

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!