Pre samo nekoliko dana, legenda Holivuda, Pirs Brosnan, proslavio je svoj veliki 70. rođendan u društvu žene Kili i majke kojoj je ujedno posvetio emotivnu posvetu na Instagramu i čestitao joj praznik "Mothers Day". 

Paparaci su ih uslikali ispred jednog poznatog restorana u Malibuu, a glumac je radosno pozdravio fotografe, ne skrivajući dobro raspoloženje.

Pirs Brosnan proslavio je 70. rođendan.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U jednom trenutku par se i strastveno poljubio, a samo par sati kasnije, Pirs i Kili otišli su i na romantičnu večeru. 

Pirs Brosnan poljubio je svoju suprugu.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su zajedno preko 21 godinu, njihova ljubav jaka je kao prvog dana, a glumac ne krije koliko je i dalje zaljubljen u lepu suprugu. Za njih danas često kažu da su jedan od najnormalnijih parova u svetu slavnih, što se moglo ponovo i pročitati kada mu je posvetila fotografiju na Instagramu. 

Pirs je rođendan proslavio i sa Kili.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Srećan rođendan moj dragi Pirs. Želim ti blagosloveno, bogato i avanturističko novo putovanje oko sunca. Nije važno koliko imaš godina ... već koliko si hrabar u životu. Volim te svim srcem", napisala je lepa Kili, a čestitke u komentarima samo su se ređale. 

Međutim, koliko god da su ispod njene objave pisali komplimente na račun njene ljubavi i braka, toliko su se na drugim mrežama ponovo mogli pročitati negativni komentari. Razlog? Samo zato što Kili ne izgleda onako kako mnogi smatraju da treba

No, ovaj problem nije otpočeo sada. Godinama unazad tema Kilinih kilograma bila je jedna od gorućih među obožavateljima glumca. Mnogi su mišljenja da mu treba "bolja", "mršavija", "lepša"...  ali Pirs je uvek stajao na stranu svoje supruge i ističe da mu je prelepa kao i prvog dana i da mu ne treba supermodel već žena.

Mnogi zameraju što Pirs Brosnan ne nađe mlađu i mršaviju ženu.
Pule / FlightRisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", rekao je Brosnan o svojoj ženi.

Glumac je čak priznao da ne komentariše samo javnost kilograme njegove supruge, već i njihovi prijatelji.

Pirs Brosnan i dalje je zaljubljen u svoju suprugu.
Shutterstock 

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu", rekao je Pirs i dodao da je protiv toga.

"Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi", objasnio je Pirs.

Pirs Brosnan ne želi da se njegova žena menja.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I zaista, iako je napunio 70, i već su tu i bore, sede vlasi i staračke pege, Pirs je i dalje "frajer", iako, ruku na srce, Kili Šej i dalje izgleda fantastično! Njena lepota nije određena kilogramima, i moramo priznati, subjektivno, da što je starija, to je poput dobrog vina! Zvuči kao kliše, ali je istina. 

Naravno, svaka čast Brosnanu što brani svoju suprugu! I treba. Ali je zanimljivo i da su uglavnom ti koji ga napadaju da nađe "mlađu" i "bolju", "mršaviju" - žene. Dakle, ona stara, da je žena ženi najveći vuk, što je, složićete se, više nego tužno. 

Mnogi zaboravljaju da je upravo ta Kili za koju pišu da je "krava" i "debela" ona koja je Pirsa vratila u život.

Kili je vratila Pirsa u život.
Profimedia 

Legendarni glumac je svoju sadašnju suprugu upoznao u najgorem periodu svog života – bio je to period kada je tugovao za pokojnom suprugom Kasandrom Haris.

Kili Šej slučajno je upoznala Pirsa.
BOB STRONG / AFP / Profimedia 

Kili je tada radila kao dopisnica i trebala je da intervjuiše Teda Densona. Intervju je propao, a na zabavu na koju je otišla tada, upoznala je Pirsa.

Nakon sedam godina veze par je odlučio da stane pred oltar 2001. godine, a Pirsu je očito dugo trebalo da preboli pokojnu suprugu Kasandru.

Glumčeva prva supruga umrla od raka jajnika, a Pirs je u intervjuima često govorio da više nikada nikoga neće moći tako da voli.

Međutim, američka novinarka Kili mu je ponovo dala nadu u život, a sada ovu ženu ceni kao kap vode na dlanu, što je za poštovanje, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

screenshoot/instagram Pirs Brosnan i Kili Šej Smit zajedničke fotografije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!