Supruga slavnog glumca Pirsa Brosnana iznenadila je sve drastičnom transformacijom. Iako je godinama bila na meti kritika zbog izgleda, te su joj poručivali da smrša, da ode da operiše želudac, te su joj čak i prijatelji čuvenog zavodnika nudili da joj plate liposukciju, Kili Šej Smit se nije obazirala. 

Govorili su da je "prosečna", "obična"... da glumac "može bolje"... ali je ona Brosnanu bila i ostala lepa takva kakva jeste - što je u nekoliko navrata i sam priznao. On je oduvek govorio da njemu treba "prava žena", te dodao i da ne bi voleo da Kili radi neke operacije.

Kili Šej su zamerali izgled.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da sve to nisu bile samo prazne reči dalo se videti svaki put kada je par u javnosti, jer se i nakon toliko godina braka (preko dve decenije) ponašaju kao tinejdžeri, ne birajući ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti. 

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", objasnio je Pirs svojevremeno i oduševio žene širom sveta.

Brosnan obožava izgled svoje žene.
Pule / FlightRisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, prema mišljenju mnogih, Brosnan sada ima razlog više za "klecanje kolena". Sudeći po novim fotografijama koje su osvanule na njegovom profilu, Kili je drastično smršala, a lepa novinarka dobijala je pregršt komplimenata da "nikada bolje nije izgledala"

"Gde ćeš bolju osvetu od ovoga što je Kili uradila? Smršala u tajnosi i poručila hejterima - ja mogu da smršam, ali vi ćete uvek ostati jadni", glasi jedan od komentara na mrežama. 

"Ova žena sija", Prelep par", "Ne znam zašto ovu ženu svi napadaju, meni je ona prelepa", "Kili se istopila", pisali su ljudi. 

I zaista, supruga Pirsa Brosnana vidno je mršavija, a prema nekim navodima stranih medija, izgubila je oko 45 kilograma za poslednjih šest meseci. 

Ostaje samo pitanje šta će sada hejteri da joj zameraju, ali nema sumnje da će već nešto naći. 

screenshoot/instagram Pirs Brosnan i Kili Šej Smit zajedničke fotografije

Pročitajte još: JEDINI JE KOJI I SA 70 MOŽE DA SMUVA ONU OD 20 BEZ DA TREPNE: Svaka ga želi a on "prosečnu" ženu ne bi menjao za njih 10

Bonus video:

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande

Piše: J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.