Poljupci i razmenjivanje nežnosti između Kajli Džener i jednog od najlepših glumaca mlađe generacije Timotija Šalamea na dodeli ovogodišnjih Zlatnih globusa i dalje je glavna tema javnosti, a kako stvari stoje, snimci i fotografije naročito su iznervirale njenog bivšeg partnera, repera Travisa Skota

On, prema rečima insajdera, veruje da je ona zapravo pokušala da ga napravi ljubomornog, te da na taj način dobije njegovu reakciju.

Podsetimo, par je na dodelu došao zajedno, i sve vreme su se držali za ruke, nežno gledali i ljubili u pauzama.

Timoti je svojoj devojci sve vreme delio komplimente, dok se Kajli topila, a mesecima unazad njen profil zatrpavaju komentarima da je "konačno dama od kako je sa Šalameom", te da "nikad lepša nije bila za razliku od vremena kada je bila sa reperom i kada je izgledala starije od svoje majke".

Uostalom, pogledajte kako sada izgleda Kajli: 

instagram/kyliejenner Pogledajte kako Kajli Džener izgleda danas.

A kako je izgledala prošle godine pre veze sa Timotijem.

Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia Pogledajte kako je Kajli izgledala dok je bila sa Travisom.

Istini za volju, Dženerova se zaista potpuno promenila od kako je uplovila u odnos sa glumcem, te ovakve reakcije ljudi ne čude, a ko gubi ima pravo da se ljuti, te je jasno zašto se Travis našao prozvanim i "isprovociranim". 

Reper koji je u januaru prošle godine raskrstio sa Kajli navodno je bio "uznemiren" kada ih je video zajedno, i trenutno čini sve da izbegne bilo kakvo spominjanje nove romanse svoje bivše devojke. 

Travis Skot je besan zbog veze njegove bivše.
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Travis je uznemiren svaki put kada vidi Kajli sa njim", rekao je insajder ekskluzivno za Daily Mail. "Njegova osećanja prema njima su već poznata i on je to već obradio u svojoj muzici."

"Ne voli da ih vidi zajedno i daje sve od sebe da to izbegne iako to danas to nije mogao", objasnio je izvor i dodao: "Travis veruje da je degradirala sebe. Naravno da misli da ona pokušava da na taj način dođe do njega."

Insajder je potom rekao da Travis koji sa Kajli ima petogodišnju ćerku Stormi i sina Era (1) pokušava da se fokusira na svoj novi album i na sve načine da "blokira 'buku' oko nove veze svoje bivše".

"Skot zna da su on i Kajli završili i ne želi da bude zajedno sa njom. Aktivno je uključen u detinjstvo svoje dece i uvek će biti tu za njih. Krenuo je dalje i može da bira koju želi"

Međutim, ukoliko su reči insajdera tačne, više se čini da je Travis taj koji je ljubomoran. Podsetimo, jedan od očevidaca opisao je kako je izgledalo druženje Kajli i Timotija na dodeli nagrada.

"Bili su za svojim stolom i zurili jedno u drugo. Ni sa kim nisu razgovarali tokom pauze sa reklamama, samo su se ljubili... izgledalo je kao da su ludo zaljubljeni jedno u drugo, kao da su u srednjoj školi", rekao je, čime je jasno da su emocije između njih jake. 

S obzirom da su Kajli i Travis raskinuli u januaru 2023. a da je ona samo par meseci kasnije počela da se zabavlja sa glumcem, ne čudi što je reper još uvek besan.

Kajli Džener uživa u vezi sa Timotijem.
Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pročitajte još: NAJLEPŠI TIP UHVAĆEN SA "PRODAVAČICOM MAGLE" Sa 25 izgleda starije od majke, ima više operacija nego godina a glumi RIBU

On nije bežao od toga da javno iznese svoj očigledan prezir prema novoj vezi njegove bivše devojke, pri čemu je najpre udario na Kajli rečima: "Pronađi još neki plamen kakav sam ti bio ja...", a potom potkačio i Tomotija: "Čokoladni AP i čokolada Vs, dobili fabriku Vilija Vonke..." pri čemu se aludiralo na njegov film "Vili Vonka i fabrika čokolade". 

Izvor je inače ranije rekao za Daily Mail da je Travis mislio da je ta romansa 'šala'.

"Travis je i dalje uključen u njen život zbog dece, ali ne misli da je su ona i Travis uopšte dobar spoj i rekao joj je da neće potrajati", rekao je izvor prošlog juna. Međutim, čini se da njena veza ipak traje, te da je jača nego ikad.

Travis Skot smatra da ga Kajli pravi ljubomornog.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Kajlina veza sa Travisom počela je 2017. godine nakon što su se upoznali na Koačeli, gde je reper nastupao.

Godinu dana kasnije, dočekali su svoju ćerku Stormi. Prvi put su se rastali 2019. godine, ali su svoju romansu obnovili u maju 2021.

Kajli Džener sa Stormi.
printscreen/youtube 

Njihov sin Er rođen je 10 meseci nakon što su se pomirili, 6. februara 2022. Međutim, ponovo je usledio raskid nakon glasina da je Travis aktivno varao Kajli što mu nije prvi put, ali očigledno jeste bio poslednji.

Instagram Kajli Džener konačno je pokazala sina.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice tiktok/kyliejenner

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!