Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia, ALBERT MICHAEL / INSTAR Images / Profimedia Pogledajte kako je Kajli izgledala nekad, a kako danas.

Kajli Džener iznenadila je javnost priznanjem o intervencijama u poslednjoj epizodi rijalitija "Kardashians". Iako je do sada najmlađa članica Kardašijan/Džener porodice tvrdila da je radila samo usta, jer je, kako je govorila, bila nesigurna u tinejdžerskim godinama, sada je otkrila da je ipak operisala i grudi iako je ranije to demantovala govoreći da su prirodne. 

Kajli je radila grudi.
pritnscreen/instagram 

Dakle, sudeći po Kajlinoj priči, ona je na sebi izmenila samo grudi i usne, iako je neretko biju priče da ima "lice starice" upravo zbog svih intervencija koje je radila, a zbog kojih izgleda starije i od majke Kris Džener.

Kajli Džener izgleda drugačije.
Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Strani doktori su nekoliko puta za medije isticali da je Kajli dosta toga radila na svom licu, ali i telu - usne, cat eyes, jagodice, bradu, grudi, zadnjicu... a vi pogledajte njene stare fotografije i procenite i sami da li je zaista izmenila svoj lik estetskim korekcijama.

Bonus video:

Kajli Džener se uplašila same sebe sa licem starice tiktok/kyliejenner

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!