Kristina Agilera ne prestaje da šokira obožavatelje svojim novim izgledom. Pevačica koju su u prošlosti zvali "džepna Venera", sada je ponovo vratila stari nadimak, a njene nove fotografije ljudi gledaju bez treptanja. 

Ne samo da izgleda bolje nego u vreme najveće slave, već je, liniju doterala na prirodan način, bez izgladnjivanja i dijeta zbog kojih je gotovo deceniju kuburila sa kilažom - smršala bi, pa bi kilograme vratila ekspresno. 

Kristina Agilera drastično se ugojila.
Shutterstock 

Ovog puta, Agilera je odlučila da dijetama kaže "zbogom", te izabrala drugačiji pristup - balansiranu ishranu i treninge

Podsetimo, pevačica se prvi put ugojila 2008. godine, kada je nosila prvo dete, a nakon rođenja sina Maksa započela je tzv. "duginu dijetu" i smršala, samo da bi se dve godine kasnije ponovo ugojila tokom razvoda od kompozitora Džordana Bretmena.

Potom se ponovo ugojila u drugoj trudnoći, a od rođenja ćerke Samer ona, već devet godina, ima velike oscilacije u kilaži.

Međutim, poslednjih par meseci, postalo je primetno da Kristina gubi na kilaži, te da izgleda sve bolje, a mnogi su je u jednom trenutku optuživali i da koristi popularni lek Ozempik, tajno "oružje" slavnih koji su naglo smršali. 

Kristina Agilera je smršala na prirodan način.
RB / INSTAR Images / Profimedia 

No, Kristina je demantovala tračeve. Kako je svojevremeno otkrila za L'Officiel, za njen gubitak kilograma zaslužna je uravnotežena i balansirana ishrana. 

U potpunosti je, kaže, odustala od dijeta i umesto da prati restriktivna pravila, pokušava da konzumira više celovitih namirnica i da koristi manje grickalica koje sadrže šećer.

Pročitajte još: POKAZALA "NOVO TELO" NA BAZENU: Popularna pevačica nabacila 15 KG viška, a zbog botoksa više NE LIČI NA SEBE

Međutim, pevačica je priznala da redovno trenira, te da njenu svakodnevicu danas čini čitav dijapazon aktivnosti.

Ona je sada redovna na jogi i boksu, a praktikuje i kardio vežbe i treninge snage. Vežba nekoliko puta nedeljno, a jedno vreme njene treninge je vodila i poznata fitnes instruktorka Ti Sorger, koja joj je pomogla da maksimalno poveća sagorevanje kalorija i počne da mršavi uz zadržavanje prepoznatljivih oblina, a rezultati su se, jasno je, zaista isplatili.

Sada izgleda bolje nego ikada, a u nastavku pogledajte neka njena nova izdanja.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Vežbe Kim Kardašijan za veću zadnjicu Youtube/Senada Greca

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!