Pevačica Kristina Agilera (42) poznata je po impresivnim vokalnim sposobnostima, a tokom duge karijere doživela je niz velikih fizičkih transformacija. Imala je problem sa alkoholom, što je bio i glavni razlog zašto se brzo ugojila. Takođe, njena težina se značajno promenila kada je prvi put zatrudnela. Tada je imala 27 godina i ugojila se 15 kilograma. Nakon porođaja, Kristina je prešla na rigoroznu ishranu i redovno vežbala kako bi se brzo vratila na staru težinu.

Posle razvoda 2010. ponovo se ugojila, zbog čega su je kritičari napali, piše Stil. Sudeći po poslednjim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama, Kristina je trenutno usavršila liniju.

Kristina Agilera
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Više od 9 miliona pratilaca počastila je provokativnim fotografijama u crnom korzetu.

Tokom tri meseca držanja posebnog plana ishrane, izgubila je 22 kilograma. „Dugina dijeta“ podrazumeva unos od 1.600 kalorija dnevno, a to uključuje namirnice, odnosno voće i povrće iste boje.

Kristina Agilera
Shutterstock 

"Dugina dijeta"

Beli dan - sastoji se od svih belih namirnica. Da bi ograničila potrošnju ugljenih hidrata, drži se belanaca, kokosa, mlečnih proizvoda, belog luka, belog luka...

Crveni dan - ovaj dan je namenjen namirnicama kao što su maline, paradajz, crveni pasulj, cvekla, nemasno crveno meso, crvena paprika...

Zeleni dan - na ovaj dan imate sve zelje kao što su kivi, krastavac, spanać, zelena salata, brokoli...

Narandžasti dan - sve narandžaste namirnice kao što su bundeva, narandža, papaja, kajsija, breskva...

Ljubičasti dan - ljubičaste namirnice kao što su patlidžan, kupine, ljubičasti kupus, tamno grožđe...

Žuti dan - žute tikvice, žuta paprika, kukuruz, sir, žumance, med...

Kako se Kristina menjala tokom godina pogledajte u galeriji:

Profimedia, Shutterstock, Shutterstock Pevačica nekad i sad