Slavni glumac Džon Vojt, otac Anđeline Džoli, nedavno je viđen u javnosti nakon dužeg vremena. Najpre je uslikan na aerodromu gde je dao zanimljiv komentar o slavnoj ćerki, a potom su ga paparaci uhvatili i sa sinom Džejmsom Hejvenom koji je široj javnosti bio poznat po neprikladno bliskom odnosu sa Anđelinom. 

Tako se i dan-danas prepričava njihov poljubac iz 2000. sa dodele Oskara, a daleko od toga da je to bio prvi ili poslednji put da su razmenjivali nežnosti na crvenom tepihu.

Iako je i sam glumac, nikad nije dosegao slavu ni roditelja, ni slavne sestre, te je najviše zarađivao kada ga je upravo Anđelina unajmila kao "dadilju" za njeno šestoro dece. Međutim, usledio je problem, nakon čega je otpušten, a nakon toga odnos sa Džoli se drastično promenio. 

Brat i sestra godinama se ne mogu videti zajedno, a kako je Džejms blizak sa ocem Džonom, u tome može da leži srž problema. 

Otac Anđeline Džoli sa sinom.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vojt je godinama sa ćerkom imao toplo-hladni odnos, koji je više bio na klimavim nogama nego kako treba, za šta je uglavnom sam bio kriv. Tako je i nedavno udario javno na Anđelinu nakon što je pružila podršku stradalima u Palestini. 

Džolijeva je nazvala Hamasov napad na Izrael "činom terora", ali je rekla da ne može da oprosti "nevine živote izgubljene u bombardovanju civilnog stanovništva u Gazi koje nema gde da ode".

Anđelina Džoli je pozvala na primirje u ratu sa Izraelom i Palestinom.
SOPA Images / Sipa Press / Profimedia 

"Nema pristupa hrani i vodi, mogućnosti evakuacije, pa čak ni osnovnog ljudskog prava da se pređe granica u potrazi za utočištem", rekla je Anđelina.

Završavajući, dobitnica Oskara pozvala je na prekid vatre. "Životi Palestinaca i Izraelaca - i životi svih ljudi širom sveta - podjednako su važni", poručila je glumica.

"Stvari koje mogu da spreče civilne žrtve i spasu mnoge živote mogu biti urađene", zaključila Džolijeva.

Na nju se potom obrušio rođeni otac tvrdeći da njegova ćerka "laže" te da "Izraelska vojska mora da zaštiti svoje tlo," odgovarajući u neku ruku na objave Anđeline Džoli na Instagramu u kojima ona traži da se rat prekine i da se nevine žrtve zaštite.

"Veoma sam razočaran što moja ćerka, kao i mnogi drugi, nemaju razumevanja za Božju čast, Božju istinu," rekao je 84-godišnji glumac. Džon Vojt tvrdi da Hamas samo želi da "uništi zemlju Jevreja".

"Ovde se radi o uništavanju istorije Božije zemlje, Svete zemlje, zemlje Jevreja. Izraelska vojska mora zaštititi svoje tlo, svoj narod. To je rat.

Vi budale Izrael nazivate problemom, trebalo bi da se pogledate dobro i upitate se ko sam ja? Šta sam ja? Oni koji razumeju istinu, vide laž," rekao je glumac.

Njegove reči mnogi su osudili, a nakon dva meseca, kada su Vojta uslikali na aerodromu, ujedno su ga pitali i za odnos sa Anđelinom. Dok je potpisivao autograme okupljenim obožavateljima kratko je poručio: "Volim Endži, ona je moja ćerka", no teško da će mu ovaj izliv ljubavi doneti oprost. 

Podsetimo, Anđelina za koju mnogi kažu da je uzela najlepše od svog oca, ali i slavne majke Maršelin Bertrand, svojevremeno zbog sukoba nisu ni razgovarali nekoliko godina.

Džon Vojt ima dobar odnos samo sa sinom.
Roger Karnbad / Zuma Press / Profimedia 

No, 2017. godine u intervjuu za Vanity Fair, Anđelina je otkrila da je Džon ponovo u njenom životu, ali i životima njene dece, te da sa istim gradi odnos.

Pročitajte još: OTAC ANĐELINE DŽOLI JE PONIZIO PRED SVETOM: Blati je zbog poslednje odluke, a zbog OVIH reči zaslužuje da ga PLJUNE

Nažalost, razlog zbog čega je došlo do problema u njihovom odnosu je bilo njegovo ponašanje prema njenoj pokojnoj majci. Iako je oženio jednu od najlepših žena svih vremena, Vojt ju je varao i maltretirao. 

Džon Vojt je varao bivšu ženu iako je bila jedna od najlepših glumica.
Globe Photos/Mediapunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Par se rastao kada je rodila drugo dete, Anđelininog brata Džejmsa. Skoro u potpunosti odgajana od strane majke, Džoli je počela da oseća mržnju prema svom ocu - što je dugotrajno uticalo na njihov odnos.

"Moj otac i ja ne razgovaramo. Nisam ljuta na njega, ali ne verujem da mi je neko porodica samo zato što smo u krvnom srodstvu. Nakon toliko godina shvatila sam da nije zdravo za mene da budem u njegovu društvu", rekla je jednom prilikom Anđelina, međutim, sve što je otac nekad radio njenoj majci, kasnije je glumica radila drugima zbog čega se često provlačio komentar da je "nasledila i očevo zlo, a ne samo talenat za glumu i lepotu".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!