Proslavljeni snagator Dolf Langren baš zna kako treba uživati u životu. Glumac koji je nedavno proslavio 66. rođendan se ne zaustavlja, iako je pre nekoliko meseci izašao u javnost sa informacijom da su mu doktori dali još nekoliko godina života s obzirom da mu se rak proširio, te da ima metastaze po jetri, bubrezima, karlici i želucu.

Podsetimo, Dolf se borio sa karcinom pluća koji mu je dijagnostifikovan još davne 2015. godine. On je sam istakao i da sumnja šta je uzrok, okrivivši direktno upotrebu steroida u prošlosti kada se bavio bodibildingom.

Dodao je i da je otišao u remisiju, ali da mu se rak vratio 2020. godine. Glumac je tražio drugo mišljenje, a tretman koji je dobio, rezultirao je smanjenjem tumora. "Dan je nakon moje operacije, izvadili su mi jedan tumor, zatim su izvadili još dva koja su našli i još tri mala", rekao je glumac svojevremeno u dokumentarcu.

"2020. sam se vratio u Švedsku i imao sam neku vrstu refluksa kiseline, nisam znao što je to pa sam napravio magnetsku rezonancu. Otkrili su da oko tog područja ima još nekoliko tumora. Našli su još jedan tumor na jetri", prisetio se.

Tumor je tada porastao do veličine limuna, a prognoze nisu bile dobre. "Pitao sam ih koliko mi je još ostalo, mislim da je rekao 2-3 godine, ali po glasu sam mu video da misli da je manje. Mislio sam da je to sigurno to", ispričao je glumac.

Dolf je progovorio o svojoj borbi sa rakom.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

Srećom, čini se da je na nove lekove dobro reagovao, te mu je poslednjih godina imperativ zdrav život i naravno, druženje sa najmilijima. Na prvom mestu je to njegova, odnedavno supruga Ema, koja se od glumca ne odvaja. 

Dolf je izjavio da je "veoma srećan što ima nekog kao što je ona u ovim godinama". Potom je dodao da je uz nju dobio i "pomoć i podršku koja se dugo traži". Nažalost, ova izjava svojevremeno je pokrenula lavinu komentara.

"Jesi ti tražio ljubav ili pomoćnicu", "Nije ni čudo što se devojka ne smeje, kad mora da brine o dedi", "Ne kapiram zašto mlade i lepe devojke to sebi rade", "Činjenica je da je Dolf frajer, ali ovo zvuči kao da mu je trebao neko ko će da mu menja pelene kad omatori", "Ovo je zvučalo kao oglas za poslugu"... samo su deo komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama. Takođe, mesecima se ređaju i komentari da izgledaju kao "deda i unuka", da se "vidi razlika u godinama", ali se par na ove stvari nikad nije reagovao.

Inače, glumac se sa fitnes instruktorkom upoznao slučajno, u teretani, i ona tada nije znala ko je on. Za Emu kažu i da veoma podseća na njegovu ćerku Idu. Dolf je istakao i da su njegove naslednice prihvatile njegovu devojku, kao i da im razlika od 39 godina ne predstavlja problem što se vidi i po zajedničkim fotografijama.

Dolf je sa Emom godinama u vezi.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pročitajte još: NEKAD BIO SA 5 ISTOVREMENO, A SAD GA ĆERKE GLEDAJU DOK LJUBI MLAĐU OD NJIH: Ima još 3 godine života ali Emi to ne smeta

Međutim, mnogi smatraju da je sve samo "predstava za javnost", te da njegove ćerke ne žele da reaguju i da ulaze u svađu sa ocem koji je i dalje teško bolestan. 

Ni na jednoj zajedničkoj fotografiji Dolfove naslednice nemaju iskren osmeh, zbog čega se ponovo pokrenula priča da zapravo ne prihvataju očevu partnerku. 

Čak i ako je sve idealno kako tvrde akteri, čini se da javnost i dalje ne može da prihvati da "odrastao čovek ljubi nekog ko toliko liči na njegove ćerke". Negativne reakcije nisu izostale ni poslednji put kada je objavio sliku sa ženom i naslednicama. 

"Divne su ti te tri ćerke", "Zamislite da čovek od 60 leže u krevet sa devojkom koja ima isto godina kao njegova starija ćerka", "Bolesno", "Kao glumac je super, kao čovek - dno", "Povraća mi se od ovoga", "Ovo nije razlika u godinama, ovo je predatorstvo", pisali su ljudi, a negativne reakcije samo su se ređale, te čak i nadjačale one koji su ih podržali, iako se par na to i dalje ne osvrće.

Instagram Dolf Lundgren u vezi je s 39 godina mlađom

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Ona ima 22, on 57 - ovo je njihova ljubavna priča TikTok/agegap50

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!