Od kako se saznalo da čuveni snagator Dolf Landgren godinama vodi bitku sa kancerom pluća, te da mu je ostalo još samo par godina života, poruke podrške ne prestaju da pristižu na njegovu adresu. Podsetimo, on je u emisiji "In Depth" otkrio da ima karcinom pluća koji mu je dijagnostifikovan još davne 2015. godine. Potom je rekao i da sumnja šta je uzrok, okrivivši direktno upotrebu steroida u prošlosti kada se bavio bodibildingom. 

Dodao je i da je otišao u remisiju, ali da mu se rak vratio 2020. godine. Dolf je tražio drugo mišljenje, a tretman koji je dobio, rezultirao je smanjenjem tumora. "Dan je nakon moje operacije, izvadili su mi jedan tumor, zatim su izvadili još dva koja su našli i još tri mala", rekao je glumac u isečku u kojem nosi bolničku haljinu.

Dolf je priznao da boluje od raka.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

Progovorio je i o trenutku kad mu se rak vratio. "2020. sam se vratio u Švedsku i imao sam neku vrstu refluksa kiseline, nisam znao što je to pa sam napravio magnetsku rezonancu. Otkrili su da oko tog područja ima još nekoliko tumora. Našli su još jedan tumor na jetri", prisetio se.

Tumor je tada porastao do veličine limuna, a prognoze nisu bile dobre. "Pitao sam ih koliko mi je još ostalo, mislim da je rekao 2-3 godine, ali po glasu sam mu video da misli da je manje. Mislio sam da je to sigurno to", ispričao je glumac.

dolf je priznao da ima još nekoliko godina života.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

Dolfova verenica Ema Krokdejl nadovezala se i takođe progovorila o glumčevom zdravlju. "Usta su ga jako bolela, ruke su ga bolele i nije mogao ništa da jede. Bila je to borba, gubio je na težini. Shvatili smo da je mnogo gore nego što smo mislili, počeli su da pričaju o tumorima u plućima, želucu, karlici, van bubrega", rekla je.

Ema krokdejl progovorila je o svom vereniku Dolfu.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

Nakon što se otkrilo da je glumac zapravo bolestan, to je bacilo potpuno drugo svetlo na njihov odnos s obzirom da se šuškalo o navodnim problemima u vezi. Međutim, sada je jasno šta je bio uzrok njihovih neraspoloženih izraza lica u javnosti. 

Dolf i Ema stalno su bili neraspoloženi u javnosti.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Ema je sada još jednom pružila podršku Dolfu od kojeg je mlađa 39 godina, i podelila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala: "Reći ću ponovo, super heroj iz stvarnog života je upravo ovde. Na ekranu i van njega".

Ispod njene objave pratioci su ređali poruke podrške i isticali da je glumac "takav zato što ima nju", i aplaudirali joj što je uz njega uprkos lošim prognozama. Međutim, bilo je i onih koji su smatrali da je sebično da Dolf kraj sebe drži nekog tako mladog, pogotovo što je imao taj problem i kada ju je upoznao.

"Da li si smuvao mlađu samo da bi imao ko da ti menja pelene", glasio je jedan od užasnih komentara.

Takođe je bilo i onih kojima nije bilo jasno glumčevo ponašanje s obzirom na dijagnozu. Iako je celog života bio aktivan i trenirao, mnogi su mu poručili da bi ipak trebalo da malo "ulagani", te da ne treba po svaku cenu da se takmiči sa mladom devojkom koja je takođe u fitnesu. 

Inače, Landgren iza sebe ima sva braka. Prvi sa Peri Tom trajao je jedva godinu dana. Drugi put je sudbonosno "da" rekao Aneti Kviberg sa kojom je u odnosu ostao 17 godina i sa kojom je dobio dve ćerke Gretu i Idu koja je i vršnjakinja njegove sadašnje verenice Eme i zapravo starija od nje samo dva meseca.

Sa fitnes instruktorkom se upoznao slučajno, u teretani, i ona tada nije znala ko je on. Za Emu kažu i da veoma podseća na njegovu ćerku Idu. Dolf je istakao i da su njegove naslednice prihvatile njegovu devojku, kao i da im razlika od 39 godina ne predstavlja problem.

"Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i nezgodno, da kažem mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan, i one su takođe", izjavio je poznati glumac, a još njegovih fotografija sa verenicom koja je od njega mlađa 39 godina, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Dolf Lundgren u vezi je s 39 godina mlađom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!