Slavni glumac Dolf Landgren iznenadio je javnost poslednjim priznanjem. On je u emisiji "In Depth" otkrio da ima karcinom pluća koji mu je dijagnostifikovan još davne 2015. godine. Potom je rekao i da sumnja šta je uzrok, okrivivši direktno upotrebu steroida u prošlosti kada se bavio bodibildingom. 

Dodao je i da je otišao u remisiju, ali da mu se rak vratio 2020. godine. Dolf je tražio drugo mišljenje, a tretman koji je dobio, rezultirao je smanjenjem tumora. "Dan je nakon moje operacije, izvadili su mi jedan tumor, zatim su izvadili još dva koja su našli i još tri mala", rekao je glumac u isečku u kojem nosi bolničku haljinu.

"Nadam se da je očišćeno, ako umre, umre", dodao je aludirajući na svoje reči iz filma "Rocky IV." nakon što je njegov lik Drago ubio Apola Krida.

Progovorio je i o trenutku kad mu se rak vratio. "2020. sam se vratio u Švedsku i imao sam neku vrstu refluksa kiseline, nisam znao što je to pa sam napravio magnetsku rezonancu. Otkrili su da oko tog područja ima još nekoliko tumora. Našli su još jedan tumor na jetri", prisetio se.

Dolf je otkrio da se bori sa rakom.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

Tumor je tada porastao do veličine limuna, a prognoze nisu bile dobre. "Pitao sam ih koliko mi je još ostalo, mislim da je rekao 2-3 godine, ali po glasu sam mu video da misli da je manje. Mislio sam da je to sigurno to", ispričao je glumac.

Priznao je da misli da su to možda posledice korišćenja steroida 80-ih i 90-ih godina i istaka da je svestan da mu je to bila velika greška.

dolf misli da je dobio rak zbog korišćenja steroida.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

Dolfova verenica nadovezala se i takođe progovorila o glumčevom zdravlju. "Usta su ga jako bolela, ruke su ga bolele i nije mogao ništa da jede. Bila je to borba, gubio je na težini. Shvatili smo da je mnogo gore nego što smo mislili, počeli su da pričaju o tumorima u plućima, želucu, karlici, van bubrega", rekla je.

Ema Krokdal slomila se nakon priča o svom vereniku.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

Inače, u poslednje vreme se šuškalo da Lundgren i Ema imaju problema u vezi, ali je ova dijagnoza 'bacila novo svetlo' na njihovo loše raspoloženje u javnosti. Glumac je prošle godine imao i operaciju skočnog zgloba, a sve vreme mu je verenica bila najveća podrška. 

Dolfu je Ema najveća podrška.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dolf je izjavio da je "veoma srećan što ima nekog kao što je ona u ovim godinama". Potom je dodao da je uz nju dobio i "pomoć i podršku koja se dugo traži". Nažalost, ova izjava pokrenula je lavinu komentara.

"Jesi ti tražio ljubav ili pomoćnicu", "Nije ni čudo što se devojka ne smeje, kad mora da brine o dedi", "Ne kapiram zašto mlade i lepe devojke to sebi rade", "Činjenica je da je Dolf frajer, ali ovo zvuči kao da mu je trebao neko ko će da mu menja pelene kad omatori", "Ovo je zvučalo kao oglas za poslugu"... samo su deo komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama. Takođe, mesecima se ređaju i komentari da izgledaju kao "deda i unuka", da se "vidi razlika u godinama", ali se par na to nije obazirao.

Dolfa su mnogi otpuživali da je našao negovateljicu a ne devojku.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Landgren iza sebe ima sva braka. Prvi sa Peri Tom trajao je jedva godinu dana. Drugi put je sudbonosno "da" rekao Aneti Kviberg sa kojom je u odnosu ostao 17 godina i sa kojom je dobio dve ćerke Gretu i Idu koja je i vršnjakinja njegove sadašnje verenice Eme i zapravo starija od nje samo dva meseca.

Sa fitnes instruktorkom se upoznao slučajno, u teretani, i ona tada nije znala ko je on. Za Emu kažu i da veoma podseća na njegovu ćerku Idu. Dolf je istakao i da su njegove naslednice prihvatile njegovu devojku, kao i da im razlika od 39 godina ne predstavlja problem.

"Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i nezgodno, da kažem mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan, i one su takođe", izjavio je poznati glumac, a još njegovih fotografija sa verenicom koja je od njega mlađa 39 godina, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Dolf Landgen uživa u vezi sa 39 godina mlađom devojkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!