Dolf Landgren dugo se nije mogao videti u javnosti nakon operacije stare povrede noge. No, čini se da je sada rešio sve da nadomesti, te ga svako malo paparaci uslikaju na javnim mestima. 

Od njega se, očekivano, do skoro nije odvajala njegova 39 godina mlađa verenica Ema Krokdal, međutim "zaljubljeni par" u javnosti je delovao sve samo ne srećno. Ema poslednjih meseci nijednom nije uslikana sa osmehom, čak i kada su u restoranu sa prijateljima, što nije ranije bio slučaj, a u više navrata je delovalo kao da je kraj glumca tako, radi reda, a ne da mu je devojka, koju, kako kaže, najviše voli. 

Dolf Langren nije srećan sa devojkom.
Head to Toe Celebs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čak i nedavno, kada su ih paparaci uslikali prilikom kupovine namirnica, Ema je bila neraspoložena, za razliku od Dolfa koji lagano ali sigurno vraća staru formu. Zapravo, pričalo se da se stara povreda i aktivirala jer je glumac pokušavao da sustigne 39 godina mlađu  izabranicu sa kojom je planirao venčanje.

Ema je bila tu da mu pomogne nakon operacije skočnog zgloba, a Dolf je izjavio da je "veoma srećan što ima nekog kao što je ona u ovim godinama". Potom je dodao da je uz nju dobio i "pomoć i podršku koja se dugo traži". Nažalost, ova izjava pokrenula je lavinu komentara.

Dolf se našao na meti kritika zbog onoga što je rekao za devojku.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

"Jesi ti tražio ljubav ili pomoćnicu", "Nije ni čudo što se devojka ne smeje, kad mora da brine o dedi", "Ne kapiram zašto mlade i lepe devojke to sebi rade", "Činjenica je da je Dolf frajer, ali ovo zvuči kao da mu je trebao neko ko će da mu menja pelene kad omatori", "Ovo je zvučalo kao oglas za poslugu"... samo su deo komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama. Takođe, mesecima se ređaju i komentari da izgledaju kao "deda i unuka", da se "vidi razlika u godinama", što je Dolf navodno pokušao da smanji time što je naterao Emu da se prefarba u tamnu nijansu što ju je postaralo vizuelno. 

Naime, iako je glumac govorio da ga negativni komentari ne dotiču, izvori su potvrdili da ipak na sve načine pokušava da razliku u godinama smanji na minimum. 

Devojka Dolfa Langrena nikad nije nasmejana u javnosti.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, na mrežama deluju kao najzaljubljeniji par, često se slikaju u eksplicitnim pozama i slično, a da je sve samo predstava za javnost najbolje pokazuju paparaco fotografije, dodaju izvori.

Da priča nije idealna pokazalo je i to što se na nedavnom filmskom festivalu u Italiji pojavio samo Dolf. Dugo se šuškalo šta je razlog, a navodno je okidač situacija koja se odvila malo pred Dan zaljubljenih.

Naime, od kako je smeđa, Emu često mešaju za Dolfove ćerke, pogotovo mlađu Gretu od koje je starija samo dva meseca, što joj je, razumljivo, smetalo. Kada se uzme u obzir i to da je sa smeđom kosom delovala starije, ne čudi što je nakon svega vratila kosu u plavo.

Prava priroda odnosa otkrivena je i nakon "izliva ljubavi" na mrežama, nakon što je glumac čestitao svojoj dragoj Dan zaljubljenih. 

"Mojoj Valentajn - samo jedan pogled na tebe i zaboravljam sve negativno i fokusiram se na pozitivno, kao što su tvoje sjajne noge", napisao je uz zajedničku fotografiju.

Naravno, nije trebalo mnogo da se zaređaju negativni komentari. "Ćerka ti izgleda divno", "Znači, samo ti za to služi? Za krevet i da pariš oči na njenom mladom telu?", "Ovo je jezivo, on bukvalno može otac da joj bude", "Da li je mogao više da je ponizi", "Dokle više matorci koriste mlade devojke"... pisali su u komentarima ljudi kojima se ovakav izliv ljubavi nije dopao, a vi procenite da li među njima stvarno ima ljubavi, ili su pojedinci u pravu kad kažu da je sve ovo predstava za javnost.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!