Dolf Landgren oženio se pre nekoliko dana na Mikonosu 40 godina mlađom Emom Krokdal, a sudeći po paparaco fotografijama, par je odlučio da se ludo zabavi na odmoru koji se ujedno čini i da je medeni mesec.

Par je krstario Mediteranom, a društvo su im pravile Dolfove ćerke iz prethodnog braka od kojih je starija isto godište kao njegova nova žena.  

Dolf Landgren uživa na letovanju.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, niko nije mogao ni da nasluti da će glumac i njegova izabranica izgovoriti sudbonosno da sve dok nisu otišli na Mikonos. Tek tada je čuveni snagator okačio fotografiju iz bazena uz reči: "Sutra je taj dan. Mikonos".

Naravno, nije bilo potrebno mnogo da se povežu dva i dva i da se dođe do zaključka da je glumac konačno oženio Emu. Potvrda glasina usledila je veoma brzo, zajedničkim saopštenjem za People.

"Odlučili smo da proslavimo našu ljubav venčanjem u našoj vili na Mikonosu sa porodicom i nekoliko bliskih prijatelja. Uz kovid i dug put izazovnih medicinskih tretmana, morali smo da pomeramo svoje bračne planove mnogo puta", rekli su Dolf Landgren i Ema Krokdal.

Dolf I Landgren su se venčali na Mikonosu.
instagram/emmakrokdal 

"Odlučili smo da je konačno došlo pravo vreme za proslavu ljubavi, života i sreće, u zemlji bogova".

Oni su venčanje pomerali nekoliko puta, najpre zbog pandemije, a potom i zbog komplikacija sa njegovim zdravstvenim stanjem. 

Dolf je odlučio da se venča na Mikonosu.
A LONE WOLF/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako se nedavno saznalo, Dolf Landgren se već osam godina bori sa kancerom koji je metastazirao. Takođe je zabrinuo sve i prognozama doktora koji mu nisu davali više od 2, 3 godine života. Ipak, mlada Ema bila je uz njega u najtežim trenucima kroz koje je prolazio.

Dolf ima rak pluća.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

"Usta su ga jako bolela, ruke su ga bolele, nije mogao ništa da jede. Bila je to teška borba, gubio je na težini. Shvatila sam da je mnogo gore nego što smo mislili, počeli su da pričaju o tumorima na plućima, želucu, kičmi, bubrezima", ispričala je Ema o glumčevoj borbi protiv opake bolesti.

ema krokdal progovorila je o dolfovom stanju.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

Podsetimo, Dolf Landgren i Ema Krokdal u vezi su od 2019. a verili su se u junu 2020. godine. Upoznali su se u teretani gde ona radi kao fitnes instruktor.

"Veoma sam srećan što ima nekog kao što je Ema. To je promenilo moj žvot i nadam se da joj mogu obezbediti podršku i pomoć koja se traži dugo", izjavio je glumac prošle godine za "Muscle and Health". Nažalost, ova izjava pokrenula je lavinu komentara.

"Jesi ti tražio ljubav ili pomoćnicu", "Nije ni čudo što se devojka ne smeje, kad mora da brine o dedi", "Ne kapiram zašto mlade i lepe devojke to sebi rade", "Činjenica je da je Dolf frajer, ali ovo zvuči kao da mu je trebao neko ko će da mu menja pelene kad omatori", "Ovo je zvučalo kao oglas za poslugu"... samo su deo komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama. Takođe, mesecima se ređaju i komentari da izgledaju kao "deda i unuka", da se "vidi razlika u godinama", ali se par na to nije obazirao. 

Nisu reagovali čak ni kada su mnogi šokirano komentarisali da je Ema slika i prilika njegove ćerke kao što možete videti i sami na fotografiji u nastavku.

Očigledno je njihova ljubav jača od svega, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Dolf Landgen uživa u vezi sa 39 godina mlađom devojkom

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!