Od kako se saznalo da čuven snagator Dolf Lundgren već godinama bije bitku sa rakom pluća, te da su mu lekari prognozirali da će živeti samo još 2, 3 godine, svet sa posebnom pažnjom prati svaki njegov korak. 

Činjenica je da glumac izgleda sjajno uprkos ozbiljnoj dijagnozi koju je dobio još 2015. godine. On je i rekao da sumnja da je uzrok preterana upotreba steroida u mladosti, što je i otkrio u emisiji "In Depth". "Dan je nakon moje operacije, izvadili su mi jedan tumor, zatim su izvadili još dva koja su našli i još tri mala", ispričao je i dodao da je novi tretman uspeo da mu smanji tumore.

Dolf je otkrio da ima rak.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

"2020. sam se vratio u Švedsku i imao sam neku vrstu refluksa kiseline, nisam znao što je to pa sam napravio magnetsku rezonancu. Otkrili su da oko tog područja ima još nekoliko tumora. Našli su još jedan tumor na jetri", prisetio se.

Tumor je tada porastao do veličine limuna, a prognoze nisu bile dobre. "Pitao sam ih koliko mi je još ostalo, mislim da je rekao 2-3 godine, ali po glasu sam mu video da misli da je manje. Mislio sam da je to sigurno to", ispričao je glumac koji se poslednjih godina posvetio zdravom životu. 

On je sad na svom Instagramu objavio i video na kojem vežba sa bliskim kolegom Arnoldom Švarcenegerom. "Sa mojim komičnim kolegom za vežbanjem, guvernerom Švarcenegerom u Goldu u Veneciji. Obavezno pogledajte "In Depth" sa Grejemom Bensingerom", napisao je ispod objave na kojoj se vidi da se glumci sjajno zabavljaju. 

Ipak, iako je Dolf u sjajnoj formi, mnogima nije promakla i činjenica da je glumac ostario gotovo preko noći, te su bore na njegovom licu vidljivije. Delovao je krhko, što su mnogi povezivali sa dijagnozom koja mu, bez sumnje, slabi organizam. 

Međutim, dok on vredno trenira i pokušava da ojača organizam za dalje lečenje, neko drugi uživa, što se kaže, za sve pare. Lundgrenova devojka Ema Krokdal objavila je na svom Instagramu fotografije iz aviona. Očekivano, putovala je u prvoj klasi sa čašom vina u ruci, međutim, ova objava nije se dopala mnogima.

ema krokdal objavila ej fotografije iz aviona.
Instagram 

Za 39 godina mlađu Dolfovu izabranicu od samog početka se pričalo da je sa njim iz koristi. Kada su se upoznali u teretani, ona nije ni znala ko je on, ali mu je brzo dala šansu kada je saznala da je svetski poznati glumac. Takođe, fanovima se nije dopalo ni to što izgleda kao kopija Dolfove ćerke, što je posebno bilo čudno. 

Dolf Landgren je od početka na meti kritika zbog veze sa Emom.
Instagram 

Ema koja je pre veze sa Dolfom bila fitnes instruktorka u pokušaju, preko noći je postala deo Holivuda, a vrata su joj se širom otvorila. Glumac ju je zasipao skupim poklonima, haljinama, tašnama i omogućio joj život iz snova. Njena karijera je procvetala, te, kada su neki njeni fanovi istakli i to da je ostala uz Dolfa kada se otkrila istina o njegovom stanju, mnogo su glasniji bili oni koji su jednostavno bili mišljenja da previše toga može da izgubi, te da je pametnije da ostane uz njega. 

"Usta su ga jako bolela, ruke su ga bolele i nije mogao ništa da jede. Bila je to borba, gubio je na težini. Shvatili smo da je mnogo gore nego što smo mislili, počeli su da pričaju o tumorima u plućima, želucu, karlici, van bubrega", rekla je nedavno Ema kada su je pitali za glumčevu borbu sa rakom. 

Ema krokdal pričala je sa suzama o Dolfu.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

I iako su joj tada svi aplaudirali jer je ostala uz svog starijeg partnera, sada se ipak misli da je Ema rešila da "iskoristi Lundgrena do kraja", a sve kako bi bila i deo njegovog testamenta i osigurala sebi bezbrižan život i nakon njegove smrti.

Naravno, nema dokaza da je mišljenje fanova zaista ispravno, iako nema sumnje da se Ema u poslednje vreme posebno razbacuje luksuznim komadima i putovanjima, te da izlazi više nego ikad ranije, dok je Dolf kod kuće. 

Šta je prava istina znaju samo oni, a još fotografija para pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Dolf Landgen uživa u vezi sa 39 godina mlađom devojkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!