Slavni glumac Dolf Langren može da se pohvali veoma aktivnim životom iako je debelo zagazio u sedmu deceniju života. Čuveni snagator napunio je 65 godina, ali mu na formi i kondiciji mogu zavideti i troduplo mlađi. Doduše, poslednjih meseci je usporio od kako je operisao skočni zglob koji je povredio još u mladosti, a koji je počeo da mu zadaje ogromne probleme od kako se dodatno aktivirao u teretani, ponajviše zbog svoje verenice, inače 39 godina mlađe fitnes influenserke Eme Krokdal.

Dolf Langren se ne odvaja od verenice.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, to ga nije sprečilo da čim se malo oporavio, ponovo krene u izlaske sa njom, čak i ako to znači da će morati da ide uz pomoć štaka. Inače, zanimljivo je i da Ema nije imala pojma ko je on kada su se upoznali, iako je Langren jedna od najvećih zvezda 2000-ih, poznat po hit ostvarenjima poput "Rocky", "Red Scorpion", "The Punisher" i mnogih drugih... 

Za Emu kažu i da veoma podseća na njegovu ćerku Idu. Dolf je istakao i da su njegove naslednice prihvatile njegovu devojku, kao i da im razlika od 39 godina ne predstavlja problem.

- Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i nezgodno, da kažem mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan, i one su takođe - izjavio je poznati glumac.

- Veza s mlađom osobom može da bude pravi blagoslov, nema toliko 'repova' i neugodnih iskustava iz prethodnih veza, što je čest slučaj s nama starijima. Uostalom, neki 20-godišnjaci mogu biti puno zreliji od 40-godišnjaka, godine ne garantuju da je čovek nešto naučio u životu - rekao je nedavno Dolf.

Na pitanje da li planiraju u skoroj budućnosti imati decu, Lundgren se našalio:

- Ne znam, vide ćemo, moram to da proverim, ipak nisam pokušavao zadnjih 20 godina, možda bih prvo trebao da uradim neke lekarske preglede!- dodao je on.

Dolf i Ema već neko vreme pokušavaju i da se venčaju, ali ih je u tome najpre omela pandemija. Glumac iza sebe ima dva braka. Prvi sa Peri Tom trajao je jedva godina dana. Drugi put je sudbonosno "da" rekao Aneti Kviberg sa kojom je u odnosu ostao 17 godina i sa kojom je dobio dve ćerke Gretu i Idu koja je i vršnjakinja njegove sadašnje verenice Eme i zapravo starija od nje samo dva meseca.

Njih dvoje su često bili na meti priča da snagator "izgleda kao da joj je deda", te da je razlika u godinama sve vidljivija. Ipak, oni se na to ne osvrću. 

Instagram Dolf Landgen uživa u vezi sa 39 godina mlađom devojkom

Glumac je u prošlosti bio poznat i po vezi sa čuvenom pevačicom Grejs Džouns koju je upoznao kada je postao njen telohranitelj. Sve se događalo u osamdesetima, kad je Grejs bila na vrhuncu slave, a Lundgren je tražio svoje mesto u Holivudu.

"Grupni seks se događao s vremena na vreme, da, i s Grejs i bez nje. Kad smo bili zajedno ona bi često doma dovela neke prijateljice. Možda ih je bilo četiri ili pet maksimalno. To zvuči kao odlična ideja i često je bila, ali ako ujutru moraš da ustaneš da bi se borio sa Silvesterom Staloneom, onda nije tako dobro", rekao je Dolf.

Iako se celo njeno društvo tada drogiralo i svi su bili na kokainu, njega to nikad nije zanimalo jer je po celi dan trenirao.

"Bile su to osamdesete kad su se drogirali samo bogati ljudi. To nije bila pretnja društvu, to su samo bili bogati klinci koji su se zabavljali. Uostalom, u Njujorku si tada mogao da šmrčeš kokain usred restorana i niko ne bi ni trepnuo, uključujući konobare", rekao je.

"Bio je je to jedan od onih neverovatnih trenutaka u Holivudu kad neko potpuno nepoznat postane slavan preko noći. Kad smo dolazili na premijeru ljudi su me bukvalno odgurivali kako bi fotografisali nju. A kad smo izlazili 90 minuta kasnije svi su hteli da fotografišu mene", rekao je Lundgren.

Upravo je njegova slava presudila njihovoj vezi. Naime, Šveđanin kaže kako je Grejs postala ljubomorna kad su se druge žene počele da se interesuju za njega i zato je sve puklo u roku od pola godine. Zajedno su bili četiri godine, a on je kasnije izjavio kako će je uvek voleti.

Međutim, zanimljivo je i to da Longen nije bio samo još jedno lepo lice u Holivudu sa neverovatnim telom. Naprotiv! Sa koeficijentom inteligencije od 160 i diplomom iz hemijskog inženjerstva, on spada među najinteligentnije glumce Holivuda, a svojevremeno je studije sa Fulbright stipendiju što je jedan od najprestižnijih programa na svijetu. Koliko je poznato, za sada je 60 korisnika te stipendije osvojilo Nobelovu nagradu, a još njegovih fotografija sa novom verenicom pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Dolf Lundgren u vezi je s 39 godina mlađom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!