Slavnog glumca Dolfa Landgrena i njegovu verenicu Emu Krokdal dugo nije bilo moguće videti u javnosti. Ređe su se oglašavali i na društvenim mrežama, sve do nedavno kada su ih paparaci uslikali prilikom odlaska na romantičnu večeru.

Međutim, ono što je sve iznenadilo bilo je izdanje slavnog snagatora koji se otežano kretao uz pomoć štaka, a nakon što su fotografije počele da kruže mrežama, mnogi su komentarisali da izgleda "oronulo" i kao da "ne može da prati tempo 39 godina mlađe verenice".

Mnogi su saglasni i da glumac izgleda znatno starije, te da je "razlika u godinama sada vidljivija nego ikad", zbog čega se ponovo provuklo ono da "izgleda kao deda svojoj devojci". Slavni par je inače veren od 2020. godine, ali ih je u nameri da stanu na "ludi kamen" sprečila pandemija. Upoznali su se u teretani 2019, i kako je Dolf kasnije pričao, ona nije znala ko je on, a njihov odnos polako se razvijao. 

- Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i nezgodno, da kažem mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu.

Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan, i one su takođe - izjavio je Landgren. 

- Veza s mlađom osobom može da bude pravi blagoslov, nema toliko 'repova' i neugodnih iskustava iz prethodnih veza, što je čest slučaj s nama starijima. Uostalom, neki 20-godišnjaci mogu biti puno zreliji od 40-godišnjaka, godine ne garantuju da je čovek nešto naučio u životu - rekao je nedavno Dolf koji ne krije emocije prema mlađoj partnerki. Ni mlada Ema ne krije koliko voli svog verenika, a upravo mu je ona najveća podrška u svemu, pogotovo sada kada je operisao zglob koji je povredio još u mladosti. 

- Konačno sam operisao levi skočni zglob. Ovu povredu imam od kad sam u vojsci. Tokom 40 godina bavljenja borilačkim veštinama i snimanja akcionih filmova, borba je bila svaki dan. Moj zglob je sada praktično uništen -  otkrio je tada, a sada se čini da ga operacija nimalo nije usporila, iako je tempo njegove verenice više nego žestok, s obzirom da radi kao fitnes trener.  

Inače, Landgen iza sebe ima dva braka. Prvi sa Peri Tom trajao je jedva godina dana. Drugi put je sudbonosno "da" rekao Aneti Kviberg sa kojom je u odnosu ostao 17 godina i sa kojom je dobio dve ćerke Gretu i Idu koja je i vršnjakinja njegove sadašnje verenice Eme i zapravo starija od nje samo dva meseca.

Dolf je nedavno istakao i da mu je drago što se njegova ćerka Ida vraća u Los Anđeles gde će nastaviti život, kao i da mu je važno da sa njom ima dobar odnos, a njoj navodno ne smeta što ljubi njenu vršnjakinju.

Zanimljivo je i to da Longen nije bio samo još jedno lepo lice u Holivudu sa neverovatnim telom. Naprotiv! Sa koeficijentom inteligencije od 160 i diplomom iz hemijskog inženjerstva, on spada među najinteligentnije glumce Holivuda, a svojevremeno je studije sa Fulbright stipendiju što je jedan od najprestižnijih programa na svijetu. Koliko je poznato, za sada je 60 korisnika te stipendije osvojilo Nobelovu nagradu, a još njegovih fotografija sa novom verenicom pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Dolf Landgen uživa u vezi sa 39 godina mlađom devojkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!