Švedski glumac Dolf Langren (65) pre izvesnog vremena otkrio je da se već osam godina bori sa kancerom koji je metastazirao. Takođe je zabrinuo sve i prognozama doktora koji mu nisu davali više od 2, 3 godine života.

Nakon intervjua, glumac se nije mogao videti u javnosti, sve do pre par dana kada su ga paparaci uslikali u društvu devojke Eme Krokdal (27) i ćerki od kojih je starija isto godište kao njegova verenica.

Dolf Langren uživa na odmoru.
A LONE WOLF/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Čini se da 65-godišnji Roki glumac uživa u životu dok je pored bazena sa najvažnijim ženama u svom životu, dok mnogi ni danas ne mogu da shvate kako je uspeo da zavede 4 decenije mlađu devojku, pogotovo što s godinama, kako neki tvrde, izgleda sve gore i gore.

Ema Krokdal uživala je sa ćerkama Dolfa Langrena
A LONE WOLF/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Glumac se već godinama bori sa rakom, a mlada Ema bila je uz njega u najtežim trenucima kroz koje je prolazio.

Dolf je oboleo od raka.
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

- Usta su ga jako bolela, ruke su ga bolele, nije mogao ništa da jede. Bila je to teška borba, gubio je na težini. Shvatila sam da je mnogo gore nego što smo mislili, počeli su da pričaju o tumorima na plućima, želucu, kičmi, bubrezima, ispričala je Ema o glumčevoj borbi protiv opake bolesti.

Ema krokdal je teško podnela bolest glumca,
printscreen/youtube/Graham Bensinger 

Inače, pre nego što se i sam proslavio kao Ivan Drago u 'Rokiju', švedski glumac Dolf Lundgren bio je u vezi s muzičarkom Grejs Džouns sa kojom je imao neverovatan odnos.

Glumac je otkrio nepoznate detalje o vezi s umetnicom kao i zašto je njihova ljubav pukla.

- Grupni seks se događao s vremena na vreme, da, i s Grejs i bez nje. Kad smo bili zajedno ona bi često doma dovela neke prijateljice. Možda ih je bilo četiri ili pet maksimalno. To zvuči kao odlična ideja i često je bila, ali ako ujutru moraš da ustaneš da bi se borio sa Silvesterom Staloneom, onda nije tako dobro - rekao je Dolf.

Iako se celo njeno društvo tada drogiralo i svi su bili na kokainu, njega to nikad nije zanimalo jer je po celi dan trenirao.

- Bile su to osamdesete kad su se drogirali samo bogati ljudi. To nije bila pretnja društvu, to su samo bili bogati klinci koji su se zabavljali. Uostalom, u Njujorku si tada mogao da šmrčeš kokain usred restorana i niko ne bi ni trepnuo, uključujući konobare - rekao je.

Ipak, određeni steroidi i suplementi koje je uzimao nisu bili proverenog kvaliteta, te Dolf smatra da je to razlog što je dobio kancer. 

Srećom, nije sam, a čini se da su konačno i njegova verenica i ćerke na istoj strani, s obzirom da je trebalo vremena da prihvate Emu za koju mnogi kažu i da liči na njegove naslednice, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Dolf Landgen uživa u vezi sa 39 godina mlađom devojkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!