Slavni glumac Silvester Stalone ne prestaje da reklamira svoj dokumentarac "Sly", međutim, iako je njegova priča pokupila mnogo simpatija, ono što mnogima nije promaklo je izgled njegovog lica. 

Koliko su ljudi u šoku zbog izgleda holivudske legende svedoči i to što se najčešće mogu pročitati komentari da slavno ime izgleda kao da je "presadilo čitavu 'facu'".

Ovakve reakcije nisu iznenađujuće. Dovoljno je da pogledate jednu fotografiju ili snimak na njegovom Instagramu da vam bude jasno zašto su i njegovi najveći fanovi mišljenja da je glumac krenuo putem bez povratka kada je reč o intervencijama

Junak akcionih filmova je, očigledno želeo da zaustavi starenje, ali umesto da izgleda mlađe, potpuno je izdeformisao lice.

Stalone je još pre petnaestak godina krenuo sa drastičnim estetskim korekcijama, i time totalno uništio svoj karakterističan izgled zbog koga su ga obožavali.

Silvester Stalone je uništio svoj lik operacijama.
Ron Wolfson, 2002 All Rights Reserved / Everett / Profimedia 

Pročitajte još: SPAVALA JE SA TROJICOM, PA NA ECI PECI PEC IZABRALA OCA ĆERKI: Danas se raspada od operacija, a ubeđena je da je riba

Čini se da je ovu opsednutost korekcijama nasledio od majke Džeki, koja je preminula u novembru 2020. godine sa 99 godina, a koja je gotovo do same smrti rado išla pod nož.

Džeki je u toj nameri otišla predaleko - bila je gotovo izobličena od filera, a Stalone kao da danas drži korak sa njom.

Nažalost, ništa bolja nije ni njegova supruga Dženifer Flavin koja je takođe zavisna od operacija, no, čini se da je u tome ipak umerenija od supruga.

Inače, Stalone je u trećem braku s Dženifer Flavin dobio i tri ćerke koje su porasle u prave lepotice. Sistin, Skarlet i Sofija postaju i same sve veće zvezde zbog slavnog tate.

Srećom, za razliku od roditelja koji ne kriju opsesiju intervencijama, one neguju prirodnu lepotu i spadaju u neke od najatraktivnijih naslednica poznatih, a njihove fotografije pogledajte u galeriji u nastavku:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, printscreen/instagram Pogledajte kako izgledaju lepe ćerke Silvestera Stalonea.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!