Prošlog leta sve je iznenadila vest da se slavni glumac Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin razvode nakon 25 godina braka. I taman kad su svi počeli da očekuju ljutu  brakorazvodnu parnicu i borbu za milione, pogotovo kada je procurilo da je glumac od supruge krio određene prilive novca, par se pomirio i sad su zaljubljeniji nego ikad.

Silvester Stalone uživa sa ženom kao nikad do sada.
FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U prilog tome idu najnovije fotografije snimljene ovih dana u Italiji gde su se zabavljali u bazenu i razmenjivali nežnosti. Na fotografijama vidimo da su više nego dobro raspoloženi, a 77-godišnji glumac nije skidao ruke sa svoje zgodne supruge.

Silvester  Stalone nije skidao ruke sa žene.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Dženifer je podnela zahtev za razvod u avgustu prošle godine, ali samo dva meseca kasnije sve se raspalo i par je snimljen kako blaženo srećan, ruku pod ruku šeta ulicama Njujorka, a Dženifer se sve vreme nasmejala.

"Sa tugom moram da saopštim da sam posle 25 godina braka podnela zahtev za razvod od svog supruga Silvestera Stalonea. Iako više nećemo biti u braku, uvek ću ceniti 30+ godina veze koju smo delili i znam da smo oboje posvećeni našim prelepim ćerkama. Tražim privatnost naše porodice dok idemo dalje", rekla je Dženifer kada je podnela zahtev za razvod.

Do skorog kolapsa braka navodno je došlo jer je Stalone odlučio da nabavi novog psa, rotvajlera, kako bi zaštitio svoju porodicu. Flavin nije želela drugog psa i imali su žestoku raspravu oko toga. Izvor kaže da je par imao nesuglasice oko drugih stvari, ali nijedna od njih nije bila razlog za razvod. Ipak, sve je kulminiralo kada je Stalone odlučio da tetovažu sa njenim likom zameni slikom psa, a fotografije sa tatu sesije veoma brzo su preplavile mreže.

Stalone je istetovirao psa.
Facebook 

Nakon što je pukla bruka, Silvesterov predstavnik za medije pokušao da je izgladi stvar s rečima da je u pitanju "nesporazum". 

"Gospodin Stalone je nameravao da osveži sliku svoje supruge Dženifer, ali rezultati su bili nezadovoljavajući i, nažalost, nepopravljivi. Kao rezultat toga, morao je da pokrije originalnu sliku tetovažom svog psa iz Rokija Batkusa. Stalone voli svoju porodicu. Oni trenutno zajedno snimaju rijaliti šou", rekao je, demantujući da će doći do razvoda braka o kojem se toliko šuškalo.

Stalone je prekrio staru tetovažu supruge.
Facebook 

Njegove reči potvrdio je i potparol para rečima: "Odlučili su da se ponovo sastanu kod kuće, gde su razgovarali i uspeli da reše nesuglasice. Oboje su izuzetno srećni". 

Stalone i Dženifer dali su ljubavi drugu šansu.
screenshoot/instagram 

Navodno, par je u žaru svađe i besa odlučio da raskine brak koji je sklopio 1997. godine, ali su sada sve ostavili iza sebe i uz pomoć bračnog savetnika ponovo pronašli srodne duše jedno u drugom.

Inače, u javnosti se mnogo govorilo i o Silvesterovim estetskim korekcijama zbog kojih mu lice danas izgleda prilično izobličeno, a protiv zahvata nema ništa protiv ni njegova supruga koja izgleda mlađe nego što jeste.

U jednom trenutku se pisalo i da čini sve što je u njegovoj moći da bi izgledao bolje od supruge koja je sa intervencijama bila mnogo pametnija. 

No, štagod da su zaista bili problemi koji su umalo doveli do raskida, čini se da je sada sve to iza njih, te da im je ljubav jača nego ikad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!