Slavni glumac Silvester Stalone osim što je ljubitelj estetskih intervencija, takođe je fan i tetovaža, međutim, njegov poslednji izbor debelo je naljutio kako njegovu porodicu tako i obožavatelje širom sveta.

Naime, nije tajna da je na levoj mišici imao istetoviran lik svoje supruge Dženifer Flavin sa kojom je u braku 25 godina. Međutim, on je džinovsku tetovažu odlučio da prekrije slikom psa svog junaka Rokija kojeg je nekada igrao na velikom platnu. 

Silvester Stalone se tetovira.
Facebook 

Kada su fotografije osvanule na jednoj Facebook tatu stranici, ljudi su najpre mislili da se šali, međutim, veoma brzo ih je slavni glumac uverio da je u pitanju "real deal", odnosno, da je slika rotvajlera Batkusa zaista ono što će od sada krasiti njegovu mišicu.

Silvester Stalone odlučio je da prekrije tetovažu sa likom žene slikom pokonog psa.
Facebook 

Ovakav potez nagovestio je i da u njegovom braku nije sve kako treba. Zapravo, Dženifer je malo pre poteza supruga na svoj Instagram okačila fotografiju sa ćerkama i istakla: "Ove devojke su moj prioritet. Ništa drugo nije važno. Nas četiri zauvek".

Flavin ga je inače nakon odluke o prekrivanju tetovaže otpratila sa Instagrama.

Shutterstock, screenshoot/instagram Silvester Stalone je 24 godina u braku sa bivšom manekenkom Dženifer Flavin

Naravno, mnogi su postupak Staloneove supruge shvatili kao prigodan odgovor kakav zaslužuje, ali se u međuvremenu oglasio i potparol glumca koji je demantovao da u njegovom braku postoje bilo kakvi problemi.

On je tvrdio da je sve nesporazum. 

"Gospodin Stalone je nameravao da osveži sliku svoje supruge Dženifer, ali rezultati su bili nezadovoljavajući i, nažalost, nepopravljivi. Kao rezultat toga, morao je da pokrije originalnu sliku tetovažom svog psa iz Rokija Batkusa. Stalone voli svoju porodicu. Oni trenutno zajedno snimaju rijaliti šou", rekao je, a na vama je da li ćete poverovati u ovu priču ili ne.

Shutterstock, GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavnog glumca afera umalo nije koštala braka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!